Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera

[es] :: Vodič za posao :: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera

Strane: 1 2

[ Pregleda: 7843 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

miljenko2003
Beograd

Član broj: 22540
Poruke: 305
*.smin.sezampro.yu.



Profil

icon Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera25.08.2004. u 22:37 - pre 239 meseci
Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera koji posecujete ovaj forum ili ako nekog znate ko radi po narudzbi .

Program mora biti radjen u visual basicu i ako se pogodimo za cenu meni mora biti isporucen source kod

Program ne uzimam da bi ga preprodavao vec za svoje potrebe


Radi se o jednostavnom programu koji ce sluziti za vodjenje kataloga moje licne kolekcije softwarea,muzike,igrica,filmova itd.
Znaci program ima standardne funkcije , ubacivanje novog filma(npr) , izmena ,...sadrzi sliku ,
podaci se upisuju u accessovu bazu zajedno sa slikom
itako dalje
imam kompletnu skicu na papiru , skeniracu je i okaciti za koji dan ako bude interesanata

kaboom kaboom
 
Odgovor na temu

Milex




Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera26.08.2004. u 20:35 - pre 239 meseci
A moze li Delphi i FireBird?
 
Odgovor na temu

VRider
Marković Damir
(BGD/SD Karaburma)/Pirot

Član broj: 1510
Poruke: 4132
212.200.53.*

Jabber: damirm | gmail | com
ICQ: 134002435


+13 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera26.08.2004. u 21:37 - pre 239 meseci
Ako je za tvoje potrebe, zasto je bitan kod, i zasto insistiras na tome u cemu ce aplikacija biti razvijena i koju ce bazu koristiti (usput budi receno - izbor ti je dosta los)?
JaFreelancer.com
 
Odgovor na temu

spartak

Član broj: 5625
Poruke: 631
*.yubc.net



+3 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera27.08.2004. u 16:30 - pre 238 meseci
Za tebe samo 500 EUR, sa source 1000.

I to zato sto hoces access i VB - inace bi cena bila manja.
 
Odgovor na temu

VRider
Marković Damir
(BGD/SD Karaburma)/Pirot

Član broj: 1510
Poruke: 4132
212.200.53.*

Jabber: damirm | gmail | com
ICQ: 134002435


+13 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera27.08.2004. u 19:38 - pre 238 meseci
Proveri PP.
JaFreelancer.com
 
Odgovor na temu

Free_Sex
Aleksandar
Beograd

Član broj: 9601
Poruke: 616
*.vdial.verat.net



Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera27.08.2004. u 21:29 - pre 238 meseci
Ma dajte ljudi te cifre od 500, 1000 ... o cemu vi pricate ?

Takav program ti odradi student za manje pare. Problem koji onda ti imas
je taj sto ces dobiti source, dobices i (mozda) exe ali to bas nije sasvim legalno
jer studenti obicno nemaju original softver, ili ako imaju onda su to academic verzije. A nase studente da ne pominjem. Da dajes kilo jabuka svakom ko ima original softver u ovoj zemlji, mozda bi ti trebala koja gajba.
 
Odgovor na temu

VRider
Marković Damir
(BGD/SD Karaburma)/Pirot

Član broj: 1510
Poruke: 4132
212.200.53.*

Jabber: damirm | gmail | com
ICQ: 134002435


+13 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 00:39 - pre 238 meseci
U celoj ovoj prici nema bas mesta za legalnost razvojnih alata.
JaFreelancer.com
 
Odgovor na temu

spartak

Član broj: 5625
Poruke: 631
*.ppp-bg.sezampro.yu



+3 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 06:30 - pre 238 meseci
Ja imam legalan alat. Source ce da ima komentare, dokumentaciju, db dijagrame, uml model (ako sa vb to ima smisla za kupca) - sta god je potrebno da software bude pravi inzenjerski proizvod.

Zato i kosta koliko sam mu rekao. U stvari sada je 550/1050. Mozes da uzmes i od studenata, ali kad napokon naucis skolu koja je to greska - doci ces opet kod nekoga gde to vredi i kosta.

Vidimo se tada :-)
 
Odgovor na temu

stalker
Branko Kokanovic
Beograd

Član broj: 11897
Poruke: 606
*.etf.bg.ac.yu



+2 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 07:54 - pre 238 meseci
Evo ja sam student - 600/1100
Znas kako kazu, ni kad studenta nema dzabe
 
Odgovor na temu

brcha
Filip Brčić
Beograd, Serbia

Član broj: 440
Poruke: 436

Jabber: brcha@kdetalk.net
ICQ: 40994923
Sajt: brcha.com


+2 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 09:51 - pre 238 meseci
Citat:
stalker: Evo ja sam student - 600/1100
Znas kako kazu, ni kad studenta nema dzabe


@stalker: Pravo kažeš!!!

@miljenko2003:{
A usput, Miljenko, koji ce ti to sve u Visual Basic-u? U vezi toga, evo ti jedan citat od nekog lika Dijkstre. Ne znam ko je taj, ali mi se javlja da ima neke minorne veze sa programiranjem:
Citat:
It is practically impossible to teach good programming style to
students that have had prior exposure to BASIC: as potential
programmers they are mentally mutilated beyond hope of
regeneration.
-- Dijkstra


A što se tiče baze podataka, mislim da bi bilo korisno da koristiš bazu podataka. Access nije baza podataka, ili jeste, ali kao i da nije. Ako baš voliš M$ proizvode, uzmi onaj njihov SQL Server. Ako ništa drugo, a ono barem je skuplji od Access-a

A ja bih radije savetovao C/C++ i PostgreSQL/MySql/SapDb/Db2 ili neku sličnu kombinaciju.
} /* end of @miljenko2003: */

Pozdrav
Brcha
... and the aliens sent an android down to earth, to slow down mankind's development
... and they named it Bill Gates.
 
Odgovor na temu

Reljam
Relja Markovic
San Francisco

Član broj: 531
Poruke: 1793
*.client.comcast.net



+18 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 10:05 - pre 238 meseci
Hmm... program za vodjenje evidencije filmova odradjen u C++u & DB2. Sjajna kombinacija. Valjda ostali alati ne scaleuju dobro ako se predje preko nekoliko miliona filmova, sta li je.

Elem, to sto tebi treba moze da se napise celo u Accessu (tj. sa onim VBom u Accessu), i ne bi me cudilo ako bi moglo da se uradi bez programiranja, vec samo sa crtanjem baze i crtanjem formova.
 
Odgovor na temu

VRider
Marković Damir
(BGD/SD Karaburma)/Pirot

Član broj: 1510
Poruke: 4132
212.200.53.*

Jabber: damirm | gmail | com
ICQ: 134002435


+13 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 12:17 - pre 238 meseci
Naravno da tako nesto moze u samom Accessu. Skolski zadatak za 4. gimnazije. Ako se uzme odnos vreme/kvalitet, ubedljivo najbolje resenje.
JaFreelancer.com
 
Odgovor na temu

srdjandakic

Član broj: 11297
Poruke: 430
*.sbb.co.yu



+14 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 13:23 - pre 238 meseci
Idi na www.rentacoder.com i posalji zadatak, naci ce se neki Rus da ti odradi to za $100
 
Odgovor na temu

VRider
Marković Damir
(BGD/SD Karaburma)/Pirot

Član broj: 1510
Poruke: 4132
212.200.53.*

Jabber: damirm | gmail | com
ICQ: 134002435


+13 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 13:40 - pre 238 meseci
Uz malo srece. Ako se nako javi za 100$, i da ga poljubis, a ne samo platis.
JaFreelancer.com
 
Odgovor na temu

Gojko Vujovic
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
Poruke: 13651
Via: [es] mailing liste



+165 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 13:59 - pre 238 meseci
Eto dokaza da Microsoft ukida hleb programerima.

Taman smo hteli da mu uzmemo 1000 evra i prodamo i oracle licencu uz to.
 
Odgovor na temu

Reljam
Relja Markovic
San Francisco

Član broj: 531
Poruke: 1793
*.client.comcast.net



+18 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 18:14 - pre 238 meseci
... rece opensource administrator koji hiljadama programera uzima hleb iz usta koristeci OSS programe umesto komercijalnih resenja. :)
 
Odgovor na temu

chupcko
Negde
Beograd

Član broj: 5560
Poruke: 1141

Sajt: www.google.com


+63 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 21:03 - pre 238 meseci
A jel to u micro$oftu radi neki programer :). Pa ako radi sto ne urade vise nesto :)))).

Uzgred kakve sve ovo ima veze sa ...

Covek lepo trazio nekog da mu uradi u tome i tome, kome se ne svidja neka preskoci citanje.

CHUPCKO
 
Odgovor na temu

bulvaj
Vodoinstalater

Član broj: 28124
Poruke: 26
*.041net.co.yu



Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera28.08.2004. u 22:44 - pre 238 meseci
Ako je samo za tebe oko 300 eura(orjentaciono).Gotovo za 14 -20 dana.
Ako si zainteresovan javi mi mail-om da ti posaljem opis
projekata uradjenih u VB + Access.



Kisni covek prerusen u coveka-vuka.
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
66.228.70.*



+6 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera30.08.2004. u 17:26 - pre 238 meseci
Citat:
brcha: A ja bih radije savetovao C/C++ i PostgreSQL/MySql/SapDb/Db2 ili neku sličnu kombinaciju.


To je nedovoljno moćno za tako ozbiljne zahteve. Ja bih mu savetovao da napravi n-tier aplikaciju pomoću nekog J2EE aplikacionog servera (najbolje IBM-ov WebSphere, cijena prava sitnica oko 50000$), s tim što baza obavezno mora da bude na nečemu kao što je ovo:

http://www-1.ibm.com/servers/s390/pes/
 
Odgovor na temu

vujkev
Beograd

Član broj: 8072
Poruke: 1347
195.252.103.*



+104 Profil

icon Re: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera30.08.2004. u 18:20 - pre 238 meseci
Nije mi jasno cemu ovakvi odgovori. Covek je lepo pitao i ako necete da uradite nemojte da odgovarate. Mozete jednostavno da ga posavetujete ako mislite da imate bolje resenje, ali ako on ostaje pri VB-u i Access-u ..... pa sta da se radi on placa, a kao sto kazu musterija je uvek u pravu
Naučio sam...
Da je važnije biti ljubazan nego biti u pravu
 
Odgovor na temu

[es] :: Vodič za posao :: Koliko bi kostalo kada bi narucio program od vas programera

Strane: 1 2

[ Pregleda: 7843 | Odgovora: 22 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.