Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Greska,kako je ispraviti

[es] :: Web dizajn i CSS :: Greska,kako je ispraviti
(Zaključana tema (lock), by jablan)

[ Pregleda: 3779 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Bad Habbit
Beograd

Član broj: 1099
Poruke: 1551
*.ptt.yu



Profil

icon Greska,kako je ispraviti19.02.2002. u 13:05 - pre 248 meseci
Prilikom ucitavanja stranice prijavljuje mi se greska

Line:170 ;
Char:1 ; Code:0 ; Error:Permision denied

Kako je ispraviti i sta ona znaci?Moram je isprviti da bih mogao da promovisem sajt posto webmaster nece da mi uvrsti sajt pre nego sto ga ispravim.Hvala.
 
0

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.verat.net



+256 Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti19.02.2002. u 14:36 - pre 248 meseci
Citat:
Bad Habbit:
Prilikom ucitavanja stranice prijavljuje mi se greska
Line:170 ;
Char:1 ; Code:0 ; Error:Permision denied
Kako je ispraviti i sta ona znaci?Moram je isprviti da bih mogao da promovisem sajt posto webmaster nece da mi uvrsti sajt pre nego sto ga ispravim.Hvala.

Ajde moj debilni odgovor na isto takvo pitanje. Gde su podaci???? Kako ti mislis, da bajamo pa da znamo u cemu je greska? U kom browseru ti javlja gresku? A greska - kao sto vidis - znaci da nemas prava pristupa - sad cemu to ne znam, i rekao ti je u kojoj liniji koda se to dogodilo. A da li je to javascript ili neki drugi kod - jos nisam vidovit, a posto ti nisi stavio i stranicu koja ti javlja gresku... o ispravci - o tom potom.

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
0

Bad Habbit
Beograd

Član broj: 1099
Poruke: 1551
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti19.02.2002. u 15:14 - pre 248 meseci
Pa o ovim stvarima stvarno ne znam nsita tako da ne znam ni kako tacno da postavim pitanje.Radi se o stranici http://geocities.com/ordinacijadedinje/index.html
eto valjda ce sada biti bolje,nadam se skorom odgovoru.
 
0

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.verat.net



+256 Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti19.02.2002. u 15:31 - pre 248 meseci
Citat:
Bad Habbit:
Pa o ovim stvarima stvarno ne znam nsita tako da ne znam ni kako tacno da postavim pitanje.Radi se o stranici http://geocities.com/ordinacijadedinje/index.html
eto valjda ce sada biti bolje,nadam se skorom odgovoru.

Greska je u html kodu:
<frame name="mainFrame" src="file:///C|/Dedinje%20ordinacija/1.htm">

Pravilo broj 1: *NE* koristiti razmake u imenu fajla.
Pravilo broj 2: Pogledati source svojih stranica. Videti da se ne javlja *NIGDE* file:// itd itd.
Pravilo broj 3: Koristiti nazive za fajlove koji ce ti biti "jasni". Ovako imas za levi frejm:
<frame name="leftFrame" scrolling="NO" noresize src="UntitledFrame-10.htm">
UntitledFrame-10.htm??? Svasta. Sto ga lepo nisi nazvao levifrejm.htm ili html?

Osim toga, za obican tekst koristiti flash? Bah. Ne volim to.

Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
0

Bad Habbit
Beograd

Član broj: 1099
Poruke: 1551
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti19.02.2002. u 19:04 - pre 248 meseci
Hvala na odgovoru ali ponovicu jos jednom posto se ja nesnalazim u ovome bas najbolje evo mog koda pa mi ti reci gde vidis tu ovo sto si ti naveo?

<html>
<META NAME="KEYWORDS" CONTENT="ginekoloska; ordinacija; ginekologija; akupunktura; akupunkturu; ginekolo; akupunktur; radmila dragisic; dragisic; dedinje; specijalisticka;">
<head>
<title>Untitled Document</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
</head>

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com...sh/swflash.cab#version=5,0,0,0" width="780" height="400">
<param name=movie value="dedinje.swf">
<param name=quality value=high>
<embed src="dedinje.swf" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shoc...P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="780" height="400">
</embed>
</object>
<div align="center"></div>
</body>
</html>
 
0

Bad Habbit
Beograd

Član broj: 1099
Poruke: 1551
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti20.02.2002. u 07:47 - pre 247 meseci
Pa ajde ljudi,nije valjda da niko nezna o cemu je rec?
 
0

||NeX||
Nedim Šabić
Vlasnik SEO.ba
BiH

Član broj: 1430
Poruke: 1733
*.as2.tr-1.bih.net.ba.



+4 Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti20.02.2002. u 09:37 - pre 247 meseci
srednji frame
tu je greška
ponovo ga uradi
 
0

Trunks
Stefan T.
Freelance web/grafički dizajner.
Novi Sad, Srbija

Član broj: 34
Poruke: 2465
*.my-trion.net.

ICQ: 28675801
Sajt: Linemotion.com


+1 Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti20.02.2002. u 12:56 - pre 247 meseci
Citat:
Bad Habbit:
Hvala na odgovoru ali ponovicu jos jednom posto se ja nesnalazim u ovome bas najbolje evo mog koda pa mi ti reci gde vidis tu ovo sto si ti naveo?


Ti si rekao index.html i tu ti je i objasnio greške.

A ovaj kod što si ti dao, stavi <META> tag u <head> deo, ostalo je u redu.
Jedino da zeza ovaj kod od Geocities-a.
» Mom, mom, look what I did, mom!
» Look what I did to my hands, I broke 'em!
 
0

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.verat.net



+256 Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti20.02.2002. u 13:53 - pre 247 meseci
Citat:
Bad Habbit:
Hvala na odgovoru ali ponovicu jos jednom posto se ja nesnalazim u ovome bas najbolje evo mog koda pa mi ti reci gde vidis tu ovo sto si ti naveo?
<html>
..itd itd...

A ko ti je pominjao gresku u kodu na stranici koju si citirao? Ja nisam rekao na kojoj je to stranici, a to ti je stranica:
http://geocities.com/ordinacijadedinje/untitledframeset-1.htm

A koliko vidim to si sad ispravio. A mogao si i sam prvo da pogledas (search in files opcija u UltraEdit-u recimo) u kom fajlu ti se javlja to sto sam napisao, a ne odmah da citiras celu nepotrebnu stranicu koja je radila svoj posao.

Opet cemo o pravilima? Pravilo broj 0 (;)) : Nauciti prvo osnove html-a i strukture dokumenata, pa se onda bakcati sa flash-om.
Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
0

Bad Habbit
Beograd

Član broj: 1099
Poruke: 1551
*.ptt.yu



Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti20.02.2002. u 14:09 - pre 247 meseci
Citat:
Jbyn4e:
Citat:
Bad Habbit:
Hvala na odgovoru ali ponovicu jos jednom posto se ja nesnalazim u ovome bas najbolje evo mog koda pa mi ti reci gde vidis tu ovo sto si ti naveo?
<html>
..itd itd...

A ko ti je pominjao gresku u kodu na stranici koju si citirao? Ja nisam rekao na kojoj je to stranici, a to ti je stranica:
http://geocities.com/ordinacijadedinje/untitledframeset-1.htm

A koliko vidim to si sad ispravio. A mogao si i sam prvo da pogledas (search in files opcija u UltraEdit-u recimo) u kom fajlu ti se javlja to sto sam napisao, a ne odmah da citiras celu nepotrebnu stranicu koja je radila svoj posao.

Opet cemo o pravilima? Pravilo broj 0 (;)) : Nauciti prvo osnove html-a i strukture dokumenata, pa se onda bakcati sa flash-om.

Dobro,dobro,nemoj da me bijes odmah.Lepo sam rekao da o ovome ne znam skoro nista i zato sam i zatrazio vasu pomoc.Nisam nikoga hteo da provociram vec mi je samo trebao konkretan savet.Sada je sve OK.Hvala svima na pomoci.
 
0

Jbyn4e

Član broj: 422
Poruke: 6049
*.verat.net



+256 Profil

icon Re: Greska,kako je ispraviti20.02.2002. u 14:15 - pre 247 meseci
Citat:
Bad Habbit:
Opet cemo o pravilima? Pravilo broj 0 (;)) : Nauciti prvo osnove html-a i

Dobro,dobro,nemoj da me bijes odmah.Lepo sam rekao da o ovome ne znam skoro nista i zato sam i zatrazio vasu pomoc.Nisam nikoga hteo da provociram vec mi je samo trebao konkretan savet.Sada je sve OK.Hvala svima na pomoci.

Eh, uoci ;) znak... znaci da se zezam... niko ne sme da bije ;) (osim NARODNE milicije ;))
Kad sve ostalo zakaže, pročitaj uputstvo...
 
0

[es] :: Web dizajn i CSS :: Greska,kako je ispraviti
(Zaključana tema (lock), by jablan)

[ Pregleda: 3779 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.