Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Prikaz podataka iz baze

[es] :: Visual Basic 6 :: Prikaz podataka iz baze

[ Pregleda: 4680 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dude72

Član broj: 20316
Poruke: 31
*.60.eunet.yu



Profil

icon Prikaz podataka iz baze30.07.2004. u 20:22 - pre 198 meseci
Radim macro za AutoCad u vba-a i imam problem sa prikazivanjem podataka iz baze.
Za prikaz podataka koristim FlexDrid, tako da za tabelu koja ima 754 reda i 12 kolona treba 36.6 sec!!!! Mislim da nije do pretrazivanja, je recordset se napravi momentu, vec je problem u sporosti punjenja flexgrida-a. Koju kontrolu da koristim za prikaz podataka?
Razmosljao sam o ListBoxu, mada ne izgleda bas preterano pregledno.
Unapred, hvala.
 
Odgovor na temu

Ero S Ovoga Sveta

Član broj: 21509
Poruke: 173
*.teol.net



Profil

icon Re: Prikaz podataka iz baze01.08.2004. u 14:11 - pre 198 meseci
A kako si povezao grid sa bazom? Moze li malo koda?
 
Odgovor na temu

vujkev
Beograd

Član broj: 8072
Poruke: 1319
*.yu
Via: [es] mailing liste



+101 Profil

icon Re: Prikaz podataka iz baze01.08.2004. u 15:49 - pre 198 meseci
Mislim da ce sporo ici sa bilo kojom kontrolom. Probaj SGrid
(www.vbaccelerator.com) ili probaj da dinamicki ucitavas podatke, npr.
Ucitas prvih 20 i onda kako se skroluje grid ucitavas sledece
Naučio sam...
Da je važnije biti ljubazan nego biti u pravu
 
Odgovor na temu

mladenovicz
Zeljko Mladenovic
Xoran Technologies, Inc., Ann Arbor, MI,
USA / Software Engineer
Ann Arbor, MI, USA

Član broj: 6598
Poruke: 2065
*.bg.wifi.vline.verat.net.

Jabber: mladenovicz@elitesecurity.org
ICQ: 95144142
Sajt: yubc.net/~mz


Profil

icon Re: Prikaz podataka iz baze08.08.2004. u 11:29 - pre 198 meseci
Probaj VideoSoft FlexGrid www.componentone.com
 
Odgovor na temu

[es] :: Visual Basic 6 :: Prikaz podataka iz baze

[ Pregleda: 4680 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.