Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

[VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji

[ Pregleda: 2668 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Mare_Bogovadja
Marko Matic
Bogovadja

Član broj: 22223
Poruke: 70
*.dial.InfoSky.Net



Profil

icon [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji30.07.2004. u 14:25 - pre 188 meseci
[VB.NET]

Zdravo svima

Interesuje me sledece:

Imam formu na kojoj u rich text box-u treba da se prikaze sadrzaj .txt file-a [oko 20k].
Sve to lepo radi ako imam putanju do txt-a, ali ja bih voleo da sve txt fajlove [ima ih vise] spakujem u .exe ili da ih nekako "binarizujem" da ne bi mogao svako da ih menja.

Ima li neko ideju kako ovo da izvedem?

Hvala
"None may challenge the Brotherhood!"
Edwin VanCleef <Defias Kingpin>
 
Odgovor na temu

Dragi Tata
Malo ispod Kanade

Član broj: 1958
Poruke: 3906
66.228.70.*



+6 Profil

icon Re: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji30.07.2004. u 14:52 - pre 188 meseci
Resgen.exe?

http://msdn.microsoft.com/libr...egeneratorutilityresgenexe.asp
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji30.07.2004. u 16:26 - pre 188 meseci
A pogledaj i ovo: http://www.elitesecurity.org/tema/12610/0#92441
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

Mare_Bogovadja
Marko Matic
Bogovadja

Član broj: 22223
Poruke: 70
*.dial.InfoSky.Net



Profil

icon Re: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji31.07.2004. u 13:18 - pre 188 meseci
Hvala na odgovorima!

Uspeo sam da ubacim fajlove u .resources ali i dalje ne mogu da postignem cilj.

Naime kada na fajl u resursu pokusam da primenim filestream ne znam koji path da navedem [probao sam sa (x.getobject("imefajla"),filemode.open) ali to ne radi]

Kako da povezem ovaj fajl iz resursa i da li postoji jos neki nacin da dodjem do podataka iz fajla?

Unapred hvala
"None may challenge the Brotherhood!"
Edwin VanCleef <Defias Kingpin>
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji31.07.2004. u 13:36 - pre 188 meseci
Možda ovo pomogne:
http://www.dotnetspider.com/Technology/KBPages/442.aspx
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

akrosoft
Dusan Mihajlovic
Beograd

Član broj: 31201
Poruke: 129
*.nat-pool.bgd.sbb.co.yu

Sajt: www.RoditeljPortal.com


Profil

icon Re: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji31.07.2004. u 15:08 - pre 188 meseci
Mislim da je procedura sledeca, dodaj .txt fajl u projekat, udji u njegov properties i i property Build Action setuj na Embedded Resource.
Kada zelis da ubacis fajl iz resource-a u stream mozes da primenis nesto tipa:
Dim s As System.IO.StreamReader = New System.IO.StreamReader( _
System.Reflection.Assembly.GetCallingAssembly().GetManifestResourceStream("ImeUgnjezdenogFajla.txt"))

 
Odgovor na temu

Mare_Bogovadja
Marko Matic
Bogovadja

Član broj: 22223
Poruke: 70
*.dial.InfoSky.Net



Profil

icon Re: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji01.08.2004. u 21:00 - pre 188 meseci
Ovo sto je degojs rekao [http://www.dotnetspider.com/Technology/KBPages/442.aspx]
je spasilo stvar. To je bijo bas ono sto sam hteo

Hvala na trudu
"None may challenge the Brotherhood!"
Edwin VanCleef <Defias Kingpin>
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: .NET Desktop razvoj :: [VB.NET] Prikaz .txt-a u aplikaciji

[ Pregleda: 2668 | Odgovora: 6 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.