Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Gasenje procesa...

[es] :: Skript jezici :: Gasenje procesa...

[ Pregleda: 5396 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

hitman2004
Mr. Hitman
Pakistan

Član broj: 28870
Poruke: 4
80.255.41.*



Profil

icon Gasenje procesa...25.06.2004. u 09:26 - pre 214 meseci
Da li je moguce napraviti batch fajl koji bi pokretanjem pogasio odredjene procese u Task Manageru?
Ako je moguce,molim vas da mi objasnite kako ...
Pozdrav
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Gasenje procesa...18.07.2004. u 20:12 - pre 213 meseci
Npr. gasimo proces "winamp.exe" iz gasiwinamp.vbs:

strComputer = "."
Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _
& "{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\cimv2")
Set colProcessList = objWMIService.ExecQuery _
("SELECT * FROM Win32_Process WHERE Name = 'winamp.exe'")
For Each objProcess in colProcessList
objProcess.Terminate()
Next
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

Crazy Mix
Nemanja Avramovic
QuadraSoft
Mladenovac

Član broj: 7103
Poruke: 331
*.telekom.yu

ICQ: 266136396
Sajt: www.quadrasoft.co.sr


Profil

icon Re: Gasenje procesa...12.08.2004. u 13:16 - pre 212 meseci
Windows XP:
Samo pozoves: taskkill.exe /F /IM notepad.exe

Naravno, notepad.exe zamenis .EXE fajlom koji gasis!
 
Odgovor na temu

Ilic Igor
Vlasnik
Vlami d.o.o.
Beograd

Član broj: 14961
Poruke: 756
91.148.77.*

ICQ: 46969546
Sajt: www.gradjevinskinajlon.rs


+5 Profil

icon Re: Gasenje procesa...14.03.2009. u 23:09 - pre 156 meseci
Da ne otvaram novu temu.
Potreban mi je program kao sto je cleaner za registri, nesto slichno za procese po def. koji su visak/nepotrebni.
Hteo bi neki test da odradim, sa sto vishe pogashenih nepotrebnih procesa.

Hvala.
http://www.gradjevinskinajlon.rs/
Gradjevinski najlon i džakovi za šut.
 
Odgovor na temu

marockee
student
Beograd

Član broj: 9961
Poruke: 67
91.148.65.*

ICQ: 157840905
Sajt: galeb.etf.bg.ac.yu/~om000..


Profil

icon Re: Gasenje procesa...15.07.2009. u 13:02 - pre 152 meseci
ne treba ti program, probaj ovako
znam da ovde je s*****, al' meni je do yaya...
 
Odgovor na temu

[es] :: Skript jezici :: Gasenje procesa...

[ Pregleda: 5396 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.