Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Php problem-izbaciti pozadinu

[es] :: PHP :: Php problem-izbaciti pozadinu

[ Pregleda: 3205 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Alexandar Ciric
Alexandar Ciric
multimedia manager
Novi Sad

Član broj: 16169
Poruke: 75
*.metrohive.net

Sajt: www.jesenjin.tv


Profil

icon Php problem-izbaciti pozadinu10.06.2004. u 02:27 - pre 225 meseci
Zanima me sledece:

da li je moguce i kako, imam jedan iframe koji ucitava jednu php stranucu ali kako da izbacim pozadinu te stranice (bg)?
LEPSI POGLED NA SVEt
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.249.eunet.yu



+1 Profil

icon Re: Php problem-izbaciti pozadinu10.06.2004. u 03:19 - pre 225 meseci
Mislis da bude transparentan iframe?
To je nemoguce!
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

Ilija Studen
Novi Sad

Član broj: 3864
Poruke: 859
*.ftn.ns.ac.yu

Sajt: www.activecollab.com


+1 Profil

icon Re: Php problem-izbaciti pozadinu10.06.2004. u 06:55 - pre 225 meseci
Nisam nikada radio sa IFRAME, ali možda može ovo (stil vezan za stranicu koju učitavaš u IFRAME):

Code:
body {
  background: transparent;
}


Kažem, nisam probao, ali možda upali...
http://www.activecollab.com - Alat za upravljanje projektima
 
Odgovor na temu

Nemanja Dubravac
Nemanja Dubravac
Sombor / Wien

Član broj: 4621
Poruke: 955
*.metrohive.neobee.net.

Sajt: https://www.shpock.com


+3 Profil

icon Re: Php problem-izbaciti pozadinu10.06.2004. u 06:57 - pre 225 meseci
http://www.elitesecurity.org/tema/55405
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Php problem-izbaciti pozadinu

[ Pregleda: 3205 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.