Citat:
legija:
...
Naravno, svako ko pogleda temu o arizoni vidjece koliko si nekorektno izvukao moje rijeci iz konteksta.
Na pocetku te "Arizona dream" teme stoji tvoja poruka:
Citat:
Dolazim svake subote, redovno, i upoznao sam dobar dio kolega upravo gore.
Svi oni koji imaju namjeru doci, ili oni koji bi zeljeli upoznati druge kolege, neka dodju u sledecu subotu. Tu smo ja, dejo, ljubo, i jos neki momci.
(Ja nosim sve iz ponude sa sobom)
Samo mi reci u cemu sam nekorektan??? Pa pogledaj tu svoju recenicu? Tu nema konteksta! Jednostavno si izreklamirao da imas "ponudu" na prodaju i to je to!
A ponuda je na tvom sajtu, koji REKLAMIRAS KAO I JA SVOJ u profilu!
Dokaz korektnosti mog citata:
Na "Arizonu" ljudi dolaze da trguju a u kafanu idu da se druze!
I ako se ti "protegnes" do "Arizone" sa vise komada box-ova, sta to znaci? Da volis da jedes cevape a da boxove "drzis na oku"? Ili da prodas boxove?
Da nije i ova moja konstatacija "nekorektna"? Nisam bio na Arizoni, niti planiram da idem, jer tamo nema nista sto bi iole bilo kvalitetno. Narocito baterije od 4 KM! Kvalitet
Citat:
ES ima pravila, i ja ih nisam izmislio, samo ih se moram pridrzavati. To nekome moze smetati, ali to nije moj problem.
Vidi ovaj svoj post:
http://www.elitesecurity.org/tema/31938/0#221193
Ti i tvoji ladno prodajete i po drugim temama, a ne samo u "oglasima". Toliko o pravilma!
Postujuci link ka drugom sajtu nije krsenje propisa! Na tom sajtu Milan nista ne prodaje. Stoga nije reklama. Ima li neki drugi propis koji je prekrsen?
Citat:
Dakle, ako mislite pomoci clanovima ES-a, izvolite, ali postujuci pravila. Ja sam se potrudio pa napravio ftp account za clanove ES-a, na serveru koji placam (sam) i ne trazim nista zauzvrat.
Lijepo je sto si postavio ftp, ali otkud to da uradis BAS SAD? Cudna koincidencija!
BTW, ni Milan ne trazi nista za uzvrat, a kao i ti placa neku nadoknadu za WEB prostor.
Citat:
Inace, da ti kazem, sa ovog foruma imam samo par musterija, koji bi me ionako nasli.
Ma ajde?!
A kako ja da te nadjem, mozda bih nesto kupio?
Mislim da je stvarno bez veze da se dalje objasnjavamo. Ajde da prekinemo s ovom raspravom, jer ne vodi nicemu.
Prijatelju, sve je posao, pogotovo u danasnje vrijeme. I svi koji nesto rade, trude se da uhvate svoje mjesto pod suncem. To ponekad i nije bas sve po pravilu, ali i nije bas protiv pravila. Pogotovo sto definisanje "reklame" nije bas precizno odredjeno u pravilima ES. Hint: Precizno definisite "reklamu" u pravilniku foruma!
Smatram da Milan nije napravio nikakvo krsenje propisa ES, ali ko sam ja da to tvrdim. I steta je da ne saradjujemo, a svi bi imali koristi od toga, zar ne?
Yolja