Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje

[es] :: Elektronika :: Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje

Strane: 1 2

[ Pregleda: 1530 | Odgovora: 23 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Gosha_Nish
Goran Ristic
Elektronicar
kuca
Nis

Član broj: 313701
213.196.103.*

+38 Profil

icon Re: Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje01.08.2026. u 16:13 - pre 4h 1min
Citat:
zeoN_Rider:
Napravih dva al'pokazujem samo jedan, logično. Obzirom da su dva u pitanju mogu/hoću da kombinujem te ako mi je potreban veći napon povežem dva komada na red, a kao mi je potrebna veća struja povežem....znase, logično je!

Da li znas kako se zove ovaj materijal koji si koristio za prednjicu. To je plastika u sendvicu izmedju dva Al lima i plus sve plastificirano? Jednom prilikom sam dosao do jednog parceta i mnogo mi se zasvidjao, lako se obradjuje i lepo izgleda.

Ti koneski moduli, voltmetar i ampermetar zajedno su dosta netacni, vole da lazu, bar ovih nekoliko koje sam ja testirao.
Oni sa tri cifre (samo voltmetar) manje lazu.
Prikačeni fajlovi

Odgovor na temu

misamilanovic

Član broj: 145573
*.dynamic.a1.rs.

Jabber: misamilanovic

+2 Profil

icon Re: Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje01.08.2026. u 16:45 - pre 3h 30min
@Gosha_Nish Materijal se zove Alubond.
"Audio grade" components simply means that they failed
at a more critical job.

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

Član broj: 167413

+531 Profil

icon Re: Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje01.08.2026. u 17:11 - pre 3h 4min
Citat:
Gosha_Nish:
Da li znas kako se zove ovaj materijal koji si koristio za prednjicu. To je plastika u sendvicu izmedju dva Al lima i plus

Narvno da znam, zove se ili ga zovu Alubond i koristi se za oblaganje fasada, odličan materijal i ne traži dodatnu zaštitu!

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

Član broj: 167413

+531 Profil

icon Re: Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje01.08.2026. u 17:14 - pre 3h 1min
Citat:
Gosha_Nish:
Ti koneski moduli, voltmetar i ampermetar zajedno su dosta netacni, vole da lazu, bar ovih nekoliko koje sam ja testirao.
Oni sa tri cifre (samo voltmetar) manje lazu.

Koliko Ja znam prodato je po celom svetu oko 1,27 miliona komada, komad koji Ja posedujem ne laže ni deo volta a ni ampera, moguće je da ima feleričnih!

Odgovor na temu

[es] :: Elektronika :: Stabilizator sa regulaciom napona i struje za lenje

Strane: 1 2

[ Pregleda: 1530 | Odgovora: 23 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.