Imam ja takav merac
meni je bio potreban neki trofazni a taj mi je delovao zgodno...
Citat:
test1234:
Jel si pogledao recenzije?
Evo jedne….
”Prednosti uređaja uključuju precizno merenje napona i struje od +/-0,5-1%. Uređaj počinje da meri struju na 0,025a. Nažalost, uređaj nema zbirnu statistiku za sve 3 faze, već samo za svaku fazu posebno, što je veliki nedostatak. Uređaj ne beleži statističke podatke tokom gubitka mrežne veze. Ove statistike se ne mogu obrisati; one se trajno čuvaju u memoriji uređaja. Uređaj neće raditi bez povezanog senzora temperature. Uređaj crpi napajanje samo iz prve faze (a). Ako uđemo u meni uređaja iz aplikacije Tuya i signal hotspota je slab, aplikacija emituje zvučni signal neko vreme, što je dosadno i ne može se isključiti.”
Možda neki sa baterijom…
Neke navedene stvari nisu tacne
-uredjaj ima zbirnu statistiku, za nedelje, mesece i godine, kao i za svaku fazu posebno
-uredjaj belezi podatke i nakon gubitka wifi veze i nakon gubitka elektricne konekcije, da li cuva u sebi ili na kineskom serveru, ne znam u to se ne razumem.
-statistike se mogu obrisati.
-Tacno je da uredjaj nece da radi bez NTC senzora temperature, on mora biti povezan i takodje cuva i statistiku za temperaturu
-Uredjaj crpi napajanje samo iz prve faze (A) i to je malo bez veze jer ako iskoci bas ta faza uredjaj ce iskljuciti sve faze.
-slab wifi signal prijavljuje i meni, ali meni je stvarno slab wifi signal tako da nisam testirao kako bi radio na boljem, ali to radi, nikada niej izgubio wifi signal, a koristim skoro 2 godine.
-aplikacija i uredjaj ne emituje nikakav zvucni signal, nemam pojma na sta je covek mislio.
Sta mu je mana?
-Plastika uredjaja nije kvaliteta za namenjenu snagu, nista se ne greje, ali los kvalitet plastike uredjaja je ipak u skladu sa njegovom cenom.
tako da ne ocekujete uredjaj industrijskog kvaliteta izrade za 25$
-Prikljucne plocice su solidne, ali takodje to bi moralo biti dosta bolje i masivnije u odnosu na prikljucnu snagu koja je deklarisana, tako da nemojte pretezati, sraf ce lako da oblajzne i dobicete upropascenu stvar.
-Displej je u boji, i to je bas bez veze, mnogo bolje bi bilo da je monohromatski LCD (postoji i takav ali je skuplji oko 50$) i bespotrebno svetli
moze da se iskljuci iskljucivo preko aplikacije tako sto mu se podesi da se nakon nekog vremena iskljuci sam (na primer 2 min)
Ima opcije da radi u zastitnom modu, da iskljuci kada napon, potrsonja, struja, snaga ili bilo sta dostigne neku zadatu verednost.
realno to radi, ali nicemu ne sluzi jer ce uredjaj da iskljuci sam sebi napajanje i moracete rucno da ga pokrenete.
Dobar je samo kao brojilo sto mi i jeste osnovna namena.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!