Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Parkside alat prevara!

[es] :: Elektrotehnika :: Parkside alat prevara!

Strane: 1 2 3 4 5 6

[ Pregleda: 10593 | Odgovora: 107 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

dusanboss

Član broj: 329401
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: dusanboss

+623 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 10:53 - pre 7 meseci
Šta znam. Ja imam dosta Parkside alata i za sad nisam imao problema ni sa jednim. Kada sam imao probleme to je bilo vidljivo odmah nakon kupovine tako da sam odmah i menjao. Ovo sve što sam kupio radi bez problema. Naravno ne silim ništa jer znam da alat nije za to. Za normalnu upotrebu, nema frke. Inače i kod njih varira kvalitet dosta. Nešto bude solidno za taj rang dok drugi alat ne valja ništa. Ta bordžijina šrafilica baš važi za nešto lošije što su napravili. Crna linija je bolja od zelene.

U suštini to je to za te pare. Meni se kod njih sviđa taj sistem zamene i garancije gde ne prave pitanje nikad. A najveća zamerka mi je što retko imaju to što reklamiraju (bar u ovom mom) i što uvek izađem sa punom korpom drugih Lidl artikala koje nisam planirao da kupim. :)

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

Član broj: 167413

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 11:52 - pre 7 meseci
Parkside el. alat je ok al' za vikend majstore i one koji ne siluju. E a za profesionalce zna se Metabo!

Odgovor na temu

mjanjic
Šikagou

Član broj: 187539

+798 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 11:56 - pre 7 meseci
Imam onu malu šrafilicu/bušilicu sa Li-Ion baterijom koja se puni preko USB kabla, koristim je za sitne stvari, mada je par puta korišćena i za nešto ozbiljnije (za one dugačke šrafove za drvo sa krupnim navojem kojima se učvršćuju limene table), međutim ti alati nisu za intenzivno korišćenje, može tipa 15-30s da se opereti, onda mora malo da "odmori".

Znam da su one lemne stanice đubre, ili je kako se kome zadesi, kolega je samo par dana koristio intenzivnije i očigledno je crkao grejač, jer se ne greje vrh, a inače je cela ta cev u kojoj je grejač nenormalno potamnela.
Kupio sam još jednu čisto ako zatreba za nešto sitno, mada imam onu "pištolj" lemilicu kupljenu na uličnoj tezgi 90-ih koja još uvek radi za neke krupnije stvari, neuništiva je, a vidim negde na oglasima da drži cenu.
Blessed are those who can laugh at themselves, for they shall never cease to be amused.

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 13:24 - pre 7 meseci
Za 'iljadu dinara pazarih AV metar ili univerzalni instrument. Odličan za akanje a i ako crkne nema plakanja kao za Fluke-om ili Voltcraft-om!

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1861 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 14:35 - pre 7 meseci
Ih za iljadu ! Bio onaj Zuti pijacni Kinez 400 din do skoro !

Meni takav crkao posle dva meseca nije ni koriscen. Otisao "Blob chip" .

Evo ima jos uvek za 400 din. I nije zuti

https://www.kupujemprodajem.co...s/80281367?filterId=7671609109

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 19:06 - pre 7 meseci
Meni još nije crk'o jer ga i ne koristim, samo se hvalim!

Odgovor na temu

bordzija

Član broj: 137771
87.116.160.*

+1539 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 22:26 - pre 7 meseci
Unimer imam neki digitalni žuti bio džabe a uzeo sam i neka ampr klješta preko kp još ih ne diram samo gledam 🤩

Bolja ikeina šrafilica od zelene iz lidla. Imao pre mesec dana probl sa ženinom ikeinom počela da varniči i nema snagu. Rekoh otišle četkice kad ono nisu. Vidim na yt lik samo očisti kolektor između se popunio grafitom i prespaja. Očistio i ko nova 🤩
Glup narod bira glupu vlast!

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 22:42 - pre 7 meseci
Ma laže taj sa YouTub-a...

Odgovor na temu

bordzija

87.116.160.*

+1539 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 23:24 - pre 7 meseci
Šta laže očistio sam iglom i ikeina šrafilica poletela ko nova.

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!13.10.2025. u 23:33 - pre 7 meseci
Ma kako da ne, u Diznilendu!

Odgovor na temu

bordzija

*.dynamic.mbb.yettel.rs.

+1539 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 00:21 - pre 7 meseci
Pali babu da ti štrika najke ☺️

Odgovor na temu

colke77
Dragan Colić
Beograd

Član broj: 74309
*.dynamic.mbb.yettel.rs.

+19 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 08:44 - pre 7 meseci
Jedino od Parkside alata sto mozda vredi je cekic.
Kupio lemilicu, ne moze da istopi kalaj, nema snage. Kupio busilicu na struju, provrtela i slajfuje posle bukvalno jednog koriscenja. Busilicu nisam koristio jedno godinu-dve otkad sam je kupio. Rekoh ajd da je iskoristim da zasrafim garnisnu, kad ono.....
Idemo dalje

Odgovor na temu

dusanboss

Član broj: 329401
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Jabber: dusanboss

+623 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 10:48 - pre 7 meseci
Ne znam. Vidim da ima ljudi šta strašno pljuju Parkside. Ja stvarno ne mogu da se složim sa tim jer imam dosta njihovog u glavnom aku alata i stvarno nisam imao mnogo problema.
Imam sledeće.
Udarni odvijač PASSK 20 Li . Reklamiraju ga na 450 Nm mada realno i provereno ima 200. Što je OK većinu šrafova ako nisu zapekli odvrće čak i na traktoru ako nisu jako stegnuti. Pri tom sad se prodavao za nekih valjda 7000 din sa punjačem i baterijom od 4 Ah što je stvarno jeftino. Problema nisam imao za 2-3 godine. Ne koristim ga naravno svakodnevno, ali koristi se nije da skuplja prašinu.

Šrafilicu crnu PABSP 20-Li. Nisam je nešto mnogo koristio. Snage ima i više nego što mi treba. Zamerka je kvačilo koje je jako loše urađeno. Gde svi brojevi do nekih 17 proklizavaju kao da su trojka a ovi preko 17 ko da je zaključano.

Brusilicu isti crnu PWSAP 20-Li. Sa njom sam najviše zadovoljan. Od kad sam je kupio ove na kabel koristim samo kad baš moram. Lepo radi mirno. Dovoljno snage za neka umerena korišćenja.Ugrađena kočnica koje nekad ume da iritira ali bilje da ponovo pokreneš brusilicu nego da ti iskoči iz ruke i iskasapite. Mana, guta bateriju, ali neka mi neko nađe jednu brusilicu koja ima snage, a ne guta. Pri tom Parkside baterije sigurno nisu od boljih. Inače ima 3 od 4Ah s tim što je jedna duplo manja smart i ako ove ima ju 4 ona nema više od 3 Ah mada piše da ima 4.

Udarnu bušilicu crnu PKHAP 20-Li sasvim lepo radi i razbija manje betone i ima snage s obzirom na veličinu i to da je aku. Probao u radnji dve pre ove obe su bacale i to podosta burgiju. Ova treća je bila OK.

Na kabel imam tračnu brusilicu. Šta znam ne koristim je mnogo, radi. Malo joj fali snage, ali i piše da ima malo vati. Imam fen za vruć vazduh isto radi OK.
Stubna bušilica, e tu sam poje o gomno! Probam je radi. Kad sam probao da bušim vidim baca burgiju po 3 mm tamo ovamo. Hteo da zamenim međutim nije bilo zamenske samo keš da me vrate. Pomislih ma namestiću ja to. Eno je još stoji. Ne mogu nigde da nađem da mi izbuše jednu ebenu četvrtastu rupu što bi rešilo stvar! Moram da namestim to jer skapirao sam da može i drugačije.

Razne jednostavnije late isto uglavnom sam bi zadovoljan. Tako da ne razumem ljude kad pljuju Parkside kao da je najgori na svetu. Razumem da je neko imao loše iskustvo sa altom ili dva pa više nije hteo da pokušava. Dešava se. Pogotovo kod ovih.

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 11:39 - pre 7 meseci
Citat:
dusanboss: Ne znam. Vidim da ima ljudi šta strašno pljuju Parkside. Ja stvarno ne mogu da se složim sa tim jer imam dosta njihovog u glavnom aku alata i stvarno nisam imao mnogo problema.

Slažem se, kod mene sličan slučaj mada posedujem i dosta skupih alata te nisam slepac kao neki da kupuju alat u Maxi-ju a onda se žale!

Odgovor na temu

baresi
Maribor

Član broj: 66006
*.dynamic.telemach.net.

+278 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 11:56 - pre 7 meseci
Ne mogu suditi o kvalitetu alata Parkside jer nemam ništa njihovo, ali dugogodišnje iskustvo me izučilo da alat i elektroniku ne kupujem u trgovinama koje prodavaju kruh, kobasice, gaće, prašak itd. Kupio sam nekada videorekorder Nordmende u jednoj takvoj trgovini i nikada više. Nisam toliko bogat da kupujem "jeftino".
I da, nemam ništa protiv ako se netko ne slaže sa mnom.
lp
baresi

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 12:05 - pre 7 meseci
Citat:
baresi: Ne mogu suditi o kvalitetu alata Parkside jer nemam ništa njihovo, ali dugogodišnje iskustvo me izučilo da alat i elektroniku ne kupujem u trgovinama koje prodavaju kruh, kobasice, gaće, prašak itd.

Ja to poodavno govorim al'džabe!

Odgovor na temu

bordzija

*.dynamic.mbb.yettel.rs.

+1539 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 13:46 - pre 7 meseci
Ja u životu nisam kupio nikakav parkside alat bilo aku bilo električni jedino novu robot kosilicu pre par godina za 100 evra komplet sa onom jačom baterijom. I vredi svaku paru moram da priznam.

Ovo sam dobio i otvorio da pogledam. Iznenadilo me da neko uvaljuje plastični rotor sa nacrtanim bakrom.

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 14:11 - pre 7 meseci
Ne uvaljuje nego prodaje, niko nikoga ne tera da pazari osim slepaca koji misle da su naparavili pos'o!

Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475

+1861 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 15:50 - pre 7 meseci
Citat:
bordzija:
Ja u životu nisam kupio nikakav parkside alat bilo aku bilo električni jedino novu robot kosilicu pre par godina za 100 evra komplet sa onom jačom baterijom. I vredi svaku paru moram da priznam.

Ovo sam dobio i otvorio da pogledam. Iznenadilo me da neko uvaljuje plastični rotor sa nacrtanim bakrom.

A sta je bilo sa usisavacem za garaze i slicne prostorije ? Kad si kukao da nema kesa ?

Treba uvek da pomislis da na forumu ima neko ko sve pamti

Jer taj usisivac ima status alata, kao na primer lancana testera za drvo , balvane itd.

Odgovor na temu

zeoN_Rider
Beograd 🇷🇸 Srbija

+524 Profil

icon Re: Parkside alat prevara!14.10.2025. u 17:29 - pre 7 meseci
Citat:
ademare
Treba uvek da pomislis da na forumu ima neko ko sve pamti ;)

Vala baš, slepačka posla a da ne govorim o glupim započetim temama.

Najbolja je ona o H1 sijalicama, pomslih neki baš auto a ono Lada aka krš!

Odgovor na temu

[es] :: Elektrotehnika :: Parkside alat prevara!

Strane: 1 2 3 4 5 6

[ Pregleda: 10593 | Odgovora: 107 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.