imam maticnu H61M-P20 ,radila dobro,kasnije se trebala resetovati ili iskljuciti pa ponovo pokrenuti i onda radi normalno,
e sada zavrti kuler na procesoru 2-3 sekunde pa stane ,opet krene isto 2-3 sekunde pa stane i tako u krug
napajanje dobro,memorija dobra
zna li neko sta je u pitanju
hvala unapred
Nemoj da se zezaš. Crkla ti je ploča kupi drugu ploču za 1000 din imaš slične. Koji ti je procesor? Prodaju se uglavnom ploča i procesor zajedno tako da možeš uzeti i tako ako ti je procesor slab.
Mane jedino brine napajanje pošto uglavnom zbog njega crkava ploča. Kakvo napajanje imaš?
Gde ima 1555 koja prima 2 i 3. generaciju Core procesora za 1.000 din ?
Ja sam gledao na Kp oko 2.000 dinara . Mozda neko nudi za 1.900 .
Ima nekih koje nisu standardne za Brendove to se ne kupuje ako nemas bas takav Brend pa da zamenis. Takodje se ne kupuju ploce kada prodavac napise :
- ne radi samo zvucna
- ne radi LAN mreza ostalo super
- Ne radi jedan memorijski modul
- Ne radi USB
- itd . itd.
To su ploce koje su delimicno crkle i pitanje je kada ce da crkne Sve !
Pokretac teme je imao slicnu situaciju kada PC nije hteo jedno vreme da startuje odmah pa na kraju nije hteo nikako .
Ploca je bila delimicno neispravna sada je otisla skroz.
Platiti plocu 2.000 dinara se ne isplati vec je bolje kupiti ceo Brend 4 generacije za 30 Eur koji ce traje najverovatnije mnogo duze ! Pa dobijes i napajanje i kuciste i memoriju i SDD itd. Meni nijedan brend nikada nije crkao ?
Dobro 1000-2000. Lupio sam nisam proveravao, pri tom sam rekao "slična" što verujem da ima i za blizu 1000.
Poenta je da mu se ne isplati da se bakće oko te ploče pošto je jeftina, a crkla je 100 %.
Procesor nije. Drugačiji su simptomi kad crkne a i oni gotovo nikad ne crkavaju. Pogotovo intel