Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Web dizajner - UI/UX

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Web dizajner - UI/UX
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 273 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Dejan Popović
Popart Studio doo
Novi Sad, Srbija

Član broj: 327803
Poruke: 105

Sajt: https://www.popwebdesign...


Profil

icon Web dizajner - UI/UX29.08.2020. u 22:26 - pre 23 meseci
PopArt studio širi dizajnerski tim! Ovoga puta smo u potrazi za veb dizajnerom sa iskustvom koji stvara moderne sajtove s naglaskom na korisničkom iskustvu i dizajnu interfejsa. Ako ste se pronašli u uvodnom delu, pogledajte šta vas sve očekuje u radu s nama i kako da se prijavite na oglas.

Lokacija: Novi Sad


Kada mogu da počnem s radom?
Kada god ti odgovara. Može i odmah.


Koje je mesto zaposlenja?
Trenutno tražimo veb dizajnera za rad u našoj kancelariji u Novom Sadu, ali se i kandidati iz okolnih mesta mogu prijaviti na oglas ukoliko su spremni na putovanje ili selidbu.


Kakvi su vam dosadašnji radovi?
Portfolio naših dosadašnjih radova iz oblasti dizajna interfejsa vebsajtova i aplikacija možete pogledati na našem sajtu ili na dizajnerskim mrežama Bihens ili Dribl. Međutim, svaki projekat se razlikuje od prethodnih te je normalno da i stilovi budu različiti, ali se od vas neće tražiti da preslikavate tuđi rad ili način na koji su sajt ili aplikacija dizajnirani.


Kakvu saradnju nudite?
Pre svega, nudimo korektnu saradnju. Rad je moguć isključivo iz kancelarije (u Novom Sadu) usled lakše komunikacije, koordinacije projekata, organizovanja sastanaka s klijentima i saradnje sa ostatkom dizajnerskog ili programerskog tima. Tipičan radni dan podrazumeva dizajn wireframeova sajtova, od jednostavnih prezentacionih sajtova, do web shopova i web aplikacija, UI/UX dizajn, kao i izradu prototipa istih.


Potrebno je da imate iskustva u radu s klijentima na komercijalnim projektima i da ste vešti u usmenoj i pismenoj komunikaciji sa njima. Takođe, neophodno je da razumete čitav procesa dizajna sajtova, od početne ideje do konačnog sprovođenja u delo i postavljanja na server.


Šta tačno treba da radim?
Pored spomenute saradnje s klijentima i menadžerima, radne obaveze veb dizajnera podrazumevaju dizajn wireframeova, UI/UX dizajn i prototyping.


A plata?
Plata zavisi od mnoštva faktora, a najuticajnije je svakako vaše iskustvo, odnosno portfolio prethodnih radova. Plata je svakog prvog u mesecu, dok su povišice uobičajeno srazmerne Vašem napredovanju i doprinosu poslovanju kompanije.


Strani jezici?
Pošto firma posluje i sa domaćim i sa stranim klijentima, podjednako nam je važno poznavanje i srpskog i engleskog jezika (najmanje na nivou B1-B2 Evropskog okvira poznavanja stranih jezika).


Koje je radno vreme?
Radno vreme je svakog radnog dana od 8 do 16 časova (postoji klizni model). Vikendi su neradni, kao i državni i verski praznici.


Nema potrebe za ostajanjem nakon isteka radnog vremena, jer čvrsto verujemo u to da su odmorni radnici osobe koje kvalitetno, savesno i temeljno rade svoj posao.


Koje alate treba da poznajem?
Osnovni alat koji ćete svakodnevno koristiti je Adobe paket i neke od alata za dizajn interfejsa (Figma, XD, Sketch, i sl). Takođe je veoma važno da pratite dešavanja i najnovije tendencije u svetu veb dizajna, kao i sajtove i blogove poput Awwwards, FWA, Smashing magazine, Behance, Dribbble itd.


Kako teče proces odabira kandidata?
Nakon što pošaljete prijavu, možete očekivati imejl o narednim koracima: razgovoru za posao u našoj kancelariji, proveri sposobnosti i konačni krug odabira kandidata. Kako nam svakodnevno stigne veliki broj prijava, na razgovor ćemo pozvati samo kandidate koji su ušli u najuži izbor.


Da li mogu da se prijavim i ako sam početnik ili student?
U potrazi smo za iskusnim veb dizajnerom koji je spreman da se radu u našem kolektivu prepusti na puno radno vreme.


Šta je sve potrebno za prijavu?
Da biste se prijavili, potrebno je da pošaljete svoju radnu biografiju i portfolio prethodnih radova na imejl adresu [email protected] Portfolio podrazumeva radove kojima ste najzadovoljniji, a u obzir dolaze sajtovi koji su već postavljeni ili su u procesu izrade, te bismo Vas zamolili da pošaljete linkove do njih ili do prezentacija na Driblu ili Bihensu.


Do kada je rok za prijavu?
Rok za prijavljivanje je 07. septembra 2020. godine. U naslovu mejla obavezno naznačiti: dizajner.


Nepotpune prijave i prijave poslate nakon naznačenog roka neće biti uzimane u obzir.

Hvala unapred na prijavama!

PopArt studio d.o.o.

https://www.popwebdesign.net
 
0

[es] :: IT berza poslova :: Arhiva IT berze poslova :: Web dizajner - UI/UX
(Zaključana tema (lock))

[ Pregleda: 273 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.