Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH

[es] :: E-Kupovina :: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH
(TOP topic, by bakara)
Strane: << < .. 19 20 21 22 23 24

[ Pregleda: 117368 | Odgovora: 478 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

valjan
Janko Valencik
Software Deployer
Schneider Electric
Novi Sad

Član broj: 158605
Poruke: 3531
*.mediaworksit.net.



+553 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH10.03.2023. u 12:38 - pre 16 meseci
Ja sam prethodnih par meseci trošio one AliExpress novčiće kojih se nakupilo prilično u prethodno vreme kroz razne igre u aplikaciji, tako da mi se onda isplatilo da doplatim za poštarinu, otprilike deo cene proizvoda pokrijem novčićima pa me onda ukupno izađe maltene isto kao da sam uzeo taj proizvod sa besplatnom dostavom, a imam praćenje, i sve je uredno pristiglo i moglo je lepo da se prati.
 
Odgovor na temu

ironman
Beograd

Član broj: 40097
Poruke: 1135
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+105 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH14.03.2023. u 10:47 - pre 16 meseci
Ma koji novčići, ne pokrivaju ni 1% cene.
 
Odgovor na temu

Pavel7878
Beograd

Član broj: 347854
Poruke: 2
193.160.68.*



Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH15.03.2023. u 10:56 - pre 16 meseci
Citat:
valjan:
http://www.xinhuanet.com/english/2020-05/25/c_139086635.htm

Pošto avioni ne prolaze, evo pošte vozom, preko Litvanije...

Hvala puno
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH17.03.2023. u 19:20 - pre 16 meseci
Stigao mi paket u Postin paketomat.
Wtf, videcu uskoro da li je ovo novo pravilo ili izuzetak.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 07:54 - pre 16 meseci
Evo, upravo dobio Viber?!? poruku da mi je jos jedna posiljka iz Kine preusmerena u paketomat Poste.
Nece vise da isporucuju pakete iz Kine ako nije potrebno placanje.
Sta ako nemam Viber?
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16419



+2924 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 08:56 - pre 16 meseci
O tome treba da brinu ovi sto nemaju viber.

Viber je uobicajeno sredstvo obavestavanja za vecinu firmi.

Ovo sa paketomatima je realno bolja varijanta od raznosenja preko postara.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 10:47 - pre 16 meseci
Meni je ok, posto mi je usput, od posla do kuce.
Ali, dovoljno je da Kinez pogresno unese ili da parcijalan broj telefona, da nastane problem.
Nisam jos provalio kako sistem tehnicki radi. Telefon i paketomat pricaju zvucnim signalima, a tu je i QR kod.
Zato mi nije prvobitno radio jer su bile zakacene BT slusalice za telefon.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16419



+2924 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 12:31 - pre 16 meseci
Nisam imao prilike da se upoznam sa takvim nacinom dostave putem nase poste
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
Odgovor na temu

Mar78
Beograd,Srbija

Član broj: 334298
Poruke: 196
87.116.160.*



+4 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 13:19 - pre 16 meseci
Posto ni ja nemam viber na broju koji sam ostavila kinezima...
Da li je neko uhvatio pravilnost - da li je paketomat na istoj opstini gde bi bila i dostavna posta?
Kada sam gledala lokacije paketomata u beogradu, nema niiednog na mojoj opstini...
I da li posta ima info da je paket preusmeren na paketomat?
 
Odgovor na temu

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16419



+2924 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 13:51 - pre 16 meseci
Napisao je covek gore da postoji
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
Odgovor na temu

valjan
Janko Valencik
Software Deployer
Schneider Electric
Novi Sad

Član broj: 158605
Poruke: 3531
*.mediaworksit.net.



+553 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 14:22 - pre 16 meseci
Malo pre sam baš čitao na nekom automobilskom forumu da je neko poručio nešto za kola, i isto mu stiglo na paketomat, pa su i on i neka devojka pored njega imali problem da otvore pretinac dok nisu pojačali zvuk na telefonu na max, onda je neki R2D2 odradio svoje čavrljanje i pretinac se otvorio.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 16:49 - pre 16 meseci
Viber poruke:

Citat:
Vasa posiljka UA...HU ie poslata u 23xxx Paketomat, <adresa>. Obavesticemo Vas kada posiljka bude dostupna za preuzimanje iz paketomata. Posta Srbije


Citat:
Prispela Vam je posiljka UA...HU od MADJARSKA na 23xxx Paketomat, <adresa>. do 22.03.2023. do 7h. Kada ste ispred paketomata preuzmite posiljku na http://s.direct4.me/e522HASH ili https://direct4.me/app ili pozovite +381113216836 Posta Srbije.


Potrebno je otvoriti link i pojacati zvuk na telefonu do kraja, te okrenuti ekran telefona prema paketomatu i staviti ga blizu QR koda, koji je izgleda samo za ukras.
Tada telefon i paketomat pricaju par sekundi, i ako je sve OK upali se zelena LEDovka na paketomatu, i otvore se vrata boksa u kome se paket(i) nalazi(e).
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH20.03.2023. u 16:58 - pre 16 meseci
Otisao sam na PlayStore i instalirao Direct4me aplikaciju, i registrovao se.
U istoriji imam ta dva paketa sa statusom: preuzeto.
Verovatno stizu notifikacije kada stigne novi paket.
Aplikacija trazi da se unese broj telefona na koji se povezuje account, te na taj broj salje SMS sa kodom za potvrdu, tako da skoro sigurno moze da se koristi na drugom telefonu sa drugim telefonskim brojem.
Viber nije potreban.
Aplikacija prikazuje broj pripremljenih paketa za preuzimanje, podrzava otkljucavanje putem NFC-a, i placanje?!?
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

ironman
Beograd

Član broj: 40097
Poruke: 1135
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+105 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH21.03.2023. u 15:03 - pre 16 meseci
Meni poštar ostavio papirić u sandučetu. Paket je od Jooma, sa Alija više ne naručujem.
 
Odgovor na temu

MatijaSever
Anja1989!

Član broj: 347407
Poruke: 5
*.dynamic.telemach.net.



Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH22.04.2023. u 11:24 - pre 15 meseci
Citat:
MatijaSever:
Citat:
@Vampir:
Ono što uglavnom bude sad u ovom periodu su gomile neregistrovanih paketa od akcija black friday i (fiskalne kase cena). Ono što ide preko mađarske neregistrovano npr. sa prefiksom UA i sufiksom HU po mom iskustvu najduže putuje. U proteklih par meseci sve što sam poručio a da mi je bitno ide registrovano i završava na carini; evo primera dođe u zemlju 7.12, 8.12 na carinjenje a isporučeno prekjuče kod mene. Znači br 2 radne sedmice je čekalo da se ocarini. Samo kad se setim priče da bi ona u ugrinovačkoj mogla da bude HUB upravo za takav tip pošiljaka... al bi nas pljuvali svi redom...

Te pošiljke, sam, naravno odavno otpisao i zaboravio.

:vvv: :88
 
Odgovor na temu

ademare

Član broj: 151475
Poruke: 8120



+1764 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH22.04.2023. u 12:02 - pre 15 meseci
Ova prica o Paketomatima, aplikacijama je zanimljiva !

Ali za mene totalno Neprihvatljiva !


Najbliza posta koja ima Paketomat udaljena je od mene 4 Kilometra u jednom pravcu !!

Znaci umesto da Vucicev postar radi svoj posao za koji prima platu , i da Drzavna posta raspalog Srbistana obavlja usluge za koje je placena , a to je dostava na kucnu adresu !

Umesto toga treba da idem 4 Kilometra do paketomata , da se ebem sa nekim aplikacijama i NFC koji moj telefon i nema ?

Posle nazad 4 kilometra ?

Zasto ?

Jer raspali Srbistan Nije u stanju da ima postu koja radi i obavlja usluge koje su placene !!

Nista ovde nije Besplatno , sve je placeno ukljucujuci kucnu isporuku !!
 
Odgovor na temu

scoolptor

Član broj: 305514
Poruke: 1665



+596 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH22.04.2023. u 12:04 - pre 15 meseci
Mislim da stoji paket par dana u paketomatu, pa ako ga ne podignes, donesu ti na adresu.
People are the greatest asset.
The dedicated 5% that can compensate for the remaining 95%.
 
Odgovor na temu

bakara
nBGd

SuperModerator
Član broj: 40157
Poruke: 16419



+2924 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH23.04.2023. u 20:30 - pre 15 meseci
Ja i dalje nista nisam dobio iz poste na pekotomat a bilo bi mi zgodno.
Nažalost i kazna stvara naviku!
Nažalost i kazna izgrađuje stav!
 
Odgovor na temu

mnn
sm

Član broj: 85435
Poruke: 725
185.216.34.*



+25 Profil

icon Re: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH30.04.2023. u 15:11 - pre 14 meseci
Meni stiže obaveštenje da mogu preusmeriti paket na paketomat. Pošto mi je prvi paketomat oko 8 km još ga ni jednom nisam prihvatio. Sutradan mi paket donese kurirska služba. Sve su to bili paketi iz Srbije slani Postexpresom. Alija mi donosi lokalni poštar kad se "nakupi"
 
Odgovor na temu

[es] :: E-Kupovina :: Aliexpress ukinuo besplatno slanje ka Srbiji i BiH
(TOP topic, by bakara)
Strane: << < .. 19 20 21 22 23 24

[ Pregleda: 117368 | Odgovora: 478 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.