Ovo je forum koji se bavi elektronikom. Sve njegove teme bi trebalo da budu u vezi sa elektronikom. Određen broj članova raspolaže solidnim ili odličnim znanjem iz ove oblasti. Kako su ti ljudi raštrkani u okviru prilično stotina kilometara, a rade ili su radili u svim mogućim oblastima elektronike praktično ne postoji problem koji ne može da se napadne. Najvažnije je da postoji dobra volja iskusnih ljudi da pomognu onima koji tek počinju da čeprkaju. I to se radi prilično nesebično i uvek se može dobiti više ili manje dobar savet, ali uvek dobronameran.
Svaki početnik će sigurno uvek imati jaku podršku foruma u svom putu ka znanju i novim osvajanjima elektronike.
Za uzvrat se samo očekuje novi član naših redova bude spreman da uči i da se razumno ponaša, ništa više.
Ovo što ti radiš nikako se ne uklapa u takav okvir. Stotine tvojih poruka, pod raznim profilima, uglavnom ništa ne govore o elektronici već samo o tebi. Ludi dobre volje su potrošili desetine sati, da ne kažem stotine, odgovarajući na tvoje nebuloze. i svako te je samo jedno molio, samo da malo počneš da učiš. Ne bih rekao da si nesposoban da shvatiš osnove iz elektronike, već da nećeš da učiš. Ili možda hoćeš da krešeš i provociraš ceo forum?
Nije mi uopše shvatljivo kako si se od neaktivnog forumaša sa 10 godina staža pretvorio u Denisa napast. Sada si počeo kao Hidra svoje glave da pomaljaš nove profile, pa ti čak i to ljudi tolerišu opet hoće da pomognu. Na moj
prost savet kako da rešiš problem ti si umesto odgovora šta si odradio i kakve rezultate si sa tim dobio, u deset poruka razvio tvoj i moj psihološki profil i teoriju mržnje i ljubavi.
A stvar je tako jednostavna, kada napišeš 17W/4.7R = 15V/3A vređaš sve ljude koji su ti posvetili sate svog života i pokazali volju da ti u nečemu pomognu. I to tebi krajnje nepoznate ljude. Tako samo truješ forum i obesmišljavaš njegovu misiju.
Popričaj malo sam sa sobom, knjigu u šake i vrati se za koji mesec ako ti budu jasne osnove.
Blago onome ko rano poludi, ceo zivot mu u veselju prodje
Nikad više u Dotmarket