ne, ja sam se prikljucio tek kod cetvrtog vagona ;0
lepo ti pishe na slici koju si oTkacio da je taj taster koji kacish na khlemu *p* eksterni i da im mozes imati vishe komaTa paralelno vezanih... drugim recima, stavish 1 kod tashte pa kad odesh po pivo, ona ti ugasi svetlo i time ti da do znanja da ne dirash vrizider ;0
Posto od RK do prekidaca imas samo dvije zice onda bi tu elektroniku mogao montirqati u/pored razvodne kutije, i zadrzati kompletno ozicenje.
Npr ovako.
jedan pojacava osvetljenje, drugi ga smanjuje. koliko sam razumeo, eksterni taster je samo on/off. nisam citao uputstvo, mozda ima jos neke posebne funkcije kada se tasteri pritiskaju duze ili krace vreme... ono sto vidim da ima dodatne opcije sa tim dzamperima koji se nalaze ispod poklopca gornjeg tastera. nadam se da ce ga vlasnik uskoro ugraditi i reci nesto o funkcionalnosti ;0
Nisam ni ja nikad imao ovakav u rukama, ali sam vidio sa slika da se tasterom dimuje.
Slika na samom dnu.
Sad, ako se pokretac javi saznacemo, a ako se ne javi dzaba smo krecili.
Taj taster je externi i dodaje se po potrebi. on njega nema, ali kako je krenulo necemo saznati ni za osnovnu varijantu kako radi, osim na onom reklanmom videu. ;0 a nije ni jeftin, koliko vidim 60e na ebay... ;0