Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ispisati cirilicna slova na slici

[es] :: PHP :: Ispisati cirilicna slova na slici

[ Pregleda: 2372 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Kenjara
Ivan Senic
Srbija

Član broj: 1764
Poruke: 5
*.vdial.verat.net

Sajt: www.sportplus.co.yu


Profil

icon Ispisati cirilicna slova na slici09.04.2004. u 22:49 - pre 243 meseci
Da li neko zna nacin da se ispisu cirilicna slova uz pomoc neke image funkcije,
npr.

Code:

$text="";
imagestring($fajl,2,0,0,$text,0);


Da li postoji neka druga funkcija pa da se uz pomoc ASCII nesto uradi.
Kenjara
 
Odgovor na temu

-zombie-
Tomica Jovanovic
freelance programmer
ni.ac.yu

Član broj: 4128
Poruke: 3448
*.beotel.net

Sajt: localhost


+5 Profil

icon Re: Ispisati cirilicna slova na slici11.04.2004. u 07:15 - pre 243 meseci
koliko smo upoznati, GD (koji stoji iza funkcije imagestring()) ne podržava unikod, tako da ne postoji način da to izvedeš iz PHPa, bar ne ni blizu tako prosto kao što bi bilo sa tom funkcijom.

a ovo drugo za ASCII nisam razumeo..

btw, bilo je već o ovome, koristi pretragu, a ovu raspravu (ako ima potrebe) nastavi na nekoj od prethodnih tema..
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Ispisati cirilicna slova na slici

[ Pregleda: 2372 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.