Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Scrollbar neće da radiiii ?!!!!

[es] :: Web dizajn i CSS :: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!

[ Pregleda: 3939 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Scrollbar neće da radiiii ?!!!!05.04.2004. u 00:25 - pre 210 meseci
Treba mi pomoć oko nameštanja scrollbara za sajt.
Ovo ubacim u head...

<style>
.body {
scrollbar-3dlight-color:#FFFFFF;
scrollbar-arrow-color:#313031;
scrollbar-base-color:none;
scrollbar-darkshadow-color:#CECFCE;
scrollbar-face-color:#FFFFFF;
scrollbar-highlight-color:#CECFCE;
scrollbar-shadow-color:#000000;
scrollbar-track-color:none;
}
</style>

...ali ne vredi. Probao sam da ubacim na body i na html, ali neće ni tu. Skidao sam neke sajtova da maznem njihov način, ali kada uradim potpuno isto kao i oni, opet neće scrollbar da se promeni. Da li znate neki drugi način ili neki način preko interfejsa da se to uradi ili...???
 
Odgovor na temu

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
195.178.35.*



Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!05.04.2004. u 03:02 - pre 210 meseci
Koristi externi css fajl.
 
Odgovor na temu

bluesman

Član broj: 4505
Poruke: 1895
*.179.eunet.yu



+1 Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!05.04.2004. u 03:31 - pre 210 meseci
Al ti je savet... :-))) Blage veze s vezom nema eksterni ili interni css.

Salim se, nema to veze, imas slovnu gresku - obrisi tacku ispred body. Tacka je za definisanje klase.

znaci umesto:
.body

stavi samo
body
Goran Pilipović fka bluesman
 
Odgovor na temu

Wooyke
Petar Petrovic

Član broj: 20181
Poruke: 160



+2 Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!05.04.2004. u 21:56 - pre 210 meseci
hvala probaću,možda uspe...
 
Odgovor na temu

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.inter.net.il

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!05.04.2004. u 22:19 - pre 210 meseci
Ovaj Igor sve uleće u neke rasprave i na kraju ispadne... spor...

Ništa lično ali stvarno kad nisi siguran u nešto bolje je da ćutiš nego da daješ primer foruma, ipak to super-mod ne bi trebalo bezveze da stoji, ti bi trebalo da budeš primer ostalima...
 
Odgovor na temu

igorsa

Član broj: 2522
Poruke: 2290
195.178.35.*



Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!06.04.2004. u 00:09 - pre 210 meseci
Izvinjavam se, moja greška.
Nisam nešto detaljno gledao kod, a predlog za externi css sam dao čisto preglednosti radi jer ga ja više preferiram.
 
Odgovor na temu

malisha
Dragan Lukic
Novi Sad

Član broj: 2019
Poruke: 676
*.panline.net



+7 Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!06.04.2004. u 00:52 - pre 210 meseci
pa sad.... covek je pitao zasto scrollbar nece da radi.. a postavio kod za "farbanje" istog.... meni nije jasno sta je u stvari tacno pitanje...
ako je pitanje zasto nece da se ofarba.. onda je odgovor za . ispred body OK.. ali ako on nikako ne dobija scrollbar... to je vec nesto drugo... a za odgovor na to, bi bilo jako lepo da kaze koji program za kreiranje stranica koristi...
Registered Linux user #338733
 
Odgovor na temu

CONFIQ
♫♪♥♪♫

Član broj: 4218
Poruke: 1994
*.inter.net.il

ICQ: 82327428


+10 Profil

icon Re: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!06.04.2004. u 01:46 - pre 210 meseci
Nije pitao zašto neće da radi skroll neko zašto neće da ga oboji. Da nije radio scroll imao bi scrolling=no attribute u BODY tagu.

Inače 'program' za škrabanje: http://www.nutrocker.co.uk/scrollbarcolor.html
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: Scrollbar neće da radiiii ?!!!!

[ Pregleda: 3939 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.