Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')

[es] :: PHP :: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')

[ Pregleda: 2384 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

sjaker

Član broj: 329164
Poruke: 173
87.116.155.*



+58 Profil

icon Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 14:35 - pre 79 meseci
logout.php :

Code (php):

<?php
require_once 'functions/init.php';
redirect_if_no_login();

if (isset($_COOKIE['tehnodrom'])) {
     setcookie("tehnodrom", $_SESSION['tehnodrom'], time()-3600*24*30, '/'); //brisanje kolacica
}

session_destroy();
header('Location: login.php');

?>
 


u fajlu error.log imam ovaj kod:

[09-Jul-2015 13:30:52 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/tehnodromag/public_html/functions/core.php:1) in /home/tehnodromag/public_html/functions/core.php on line 371

[08-Jul-2015 11:19:54 UTC] PHP Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/tehnodromag/public_html/member_profile.php:1) in /home/tehnodromag/public_html/functions/init.php on line 2

Koliko ja vidim problem je do sesije, u svakom fajlu na samom startu izvrsim include fajla koji na pocetku ima session_start()... Jel se to popunila neka interna memorija?

[Ovu poruku je menjao sjaker dana 09.07.2015. u 15:48 GMT+1]
 
Odgovor na temu

Tpojka
Ratio, Logic

Član broj: 60114
Poruke: 205

ICQ: 491318095


+32 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 14:58 - pre 79 meseci
Provjeri da nema space ili neki drugi karakter ispred php taga. Ako treba snimi ponovo fajl sa opcijom Save UTF-8 without BOM (recimo Notepad++).

[Ovu poruku je menjao Tpojka dana 09.07.2015. u 16:51 GMT+1]
-A Tpojke su Đuro - šta?
-Osnovne jedinice diverzantskih grupa!
 
Odgovor na temu

sjaker

Član broj: 329164
Poruke: 173
87.116.155.*



+58 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 15:07 - pre 79 meseci
Snimio sam. sad nece uopste da pristupi sajtu, nit je logovan nit odjavljen..
 
Odgovor na temu

Tpojka
Ratio, Logic

Član broj: 60114
Poruke: 205

ICQ: 491318095


+32 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 15:18 - pre 79 meseci
Nije do ovoga.
Obrisi cookie-je iz browser-a pa reci sta se onda desava.
-A Tpojke su Đuro - šta?
-Osnovne jedinice diverzantskih grupa!
 
Odgovor na temu

sjaker

Član broj: 329164
Poruke: 173
87.116.155.*



+58 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 15:34 - pre 79 meseci
Nista se ne desava, nemam pristup sajtu. Probaj ti. tehnodrom.ag.rs
 
Odgovor na temu

sjaker

Član broj: 329164
Poruke: 173
87.116.155.*



+58 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 15:36 - pre 79 meseci
Evo sad oce. Neznam sto ali funkcije u core.php nisu bile snimljene utf8 - without BOM.
 
Odgovor na temu

sjaker

Član broj: 329164
Poruke: 173
87.116.155.*



+58 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 15:40 - pre 79 meseci
A sta je to BOM i sto se ugnjezdava u kod?
 
Odgovor na temu

Tpojka
Ratio, Logic

Član broj: 60114
Poruke: 205

ICQ: 491318095


+32 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')09.07.2015. u 15:53 - pre 79 meseci
Linkov'o sam u prvom svom postu.
Sad sam dodao i ID u link do sekcije.
Sto se PHP-a tice, kad se koriste sesije, ne smije biti output-a prije session_start() funkcije.
-A Tpojke su Đuro - šta?
-Osnovne jedinice diverzantskih grupa!
 
Odgovor na temu

dinoa
Dino Aleksić
Belgrade, Serbia

Član broj: 162120
Poruke: 171



+3 Profil

icon Re: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')10.07.2015. u 01:43 - pre 79 meseci
Evo par stvari koje mogu prouzrokovati Cannot modify header information gresku

prazni prostora pre <?php ili posle ?>
UTF-8 (Encode in UTF-8)
Generisanje grešaka od prethodnog koda
Poziv print i echo naredbi
html kod pre <?php

Citat:
Tpojka
Sto se PHP-a tice, kad se koriste sesije, ne smije biti output-a prije session_start() funkcije.


Kao sto Tpojka rece session_start() obavezno odmah ispod <?php ako radis bilo sta sa sesijama.

Citat:
sjaker:
A sta je to BOM i sto se ugnjezdava u kod?


Kada je ukljucen BOM (Byte-Order- Mark), na početku fajla se postavlja specijalan skup karaktera. Kod većine editora nije vidljiv.
Dino Aleksic
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Nece logout.php - neka greska u header('Location: login.php')

[ Pregleda: 2384 | Odgovora: 8 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.