Da, jasno. Više me zanimalo ako bi neko došao sa nekim novim zahtevom, tipa hoću da štampam sladoledom, ili malterom, teorijski koji bi bili okviri da li uopšte može time da se štampa ili ne, otprilike kao što sam rekao da je i topljiv materijal, i relativno brzo stvrdljiv, i na to još izdržljiv ..
Kad smo već kod armature, recimo ostavim u horizontalno položenom predmetu rupu za jednu šipku armature, i onda je prvo zagrejanu šipku zatopim u tu rupu, a onda nastavim da štampam preko nje, kontam plastika sa armaturom bi ipak bila čvršća za neke stvari nego samo plastika? Za neke držalje za alat ili slično .. ? Da ne crtam ..
Neće ti biti od neke naročite koristi, al ja ipak da kažem :) jedanput sam radio sa nekim betonom sa aditivom, u nekoj domaćoj firmi koja je čak imala i svoj neki patent i trudila se da bude u toku prati trendove, to za papir prvi put čujem, ali ovo što su nam dali da pomešamo u malter je bilo kao neka sintetička vlakna bele boje, veoma kratka, kao kad bi na primer onaj džak za šut iskrzao na vrlo male i tanke parčiće, tako nešto .. i nemam primedbi, stvarno se stvrdlo u roku od pola sata kao da smo radili prethodni dan .. ne verujem da će ti info koristiti ..
Nemoj da pricas?