Nije sakriveno, vec ga nema na tom mestu (proverio sam u Chrome Inspector-u). Pretpostavljam da je potrebno da idem u expozituru da potpisem neki dodatni ugovor kako bi mi se dodala ta opcija. Trebalo bi pitati Kombank, a ja ionako vise ne koristim.
Evo konkretno zasto sam promenio banku:
http://www.kombank.com/web-e-bank-mikro-biznis
Znaci za biznis korisnike (sto meni takodje treba, pored privatnog racuna) Web e-banking ne sluzi nicemu, samo za prikaz stanja i pregledanje prometa.
Sa druge strane, u UniCredit banci imam web e-banking koji mi omogucava da radim SVE sa svojim privatnim i biznis racunom (povezani su na isti e-banking). I 100% je bezbedan jer se dobija token uredjaj koji generise sifre nakon unosa PIN koda, znaci nemoguce provaliti sifru i nemoguce generisati sifru bez PIN-a ako se token izgubi. A sve radi preko web-a, sa bilo kog kompa bez ikakve instalacije.
E sad, da ne ispadne da pljujem Kombank a hvalim UniCredit, ima i druga strana medalje... Recimo, kad menjam devize (na biznis racunu), racunaju mi po najgorem kursu. Moze da se dobije bolji kurs, ali samo ako se menja 5000 eur/us$ odjednom. Taj bolji kurs je i dalje za 50-60 para losiji od onog koji sam imao na Kombank (i to za bilo koju sumu).
Eto, kao sto rekoh, ne postoji idealna banka, ali ako govorimo samo o e-banking-u, ovaj koji nudi UniCredit je odlican i ima moju preporuku.