Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

WebView Android u Java Eclipse

[es] :: Web aplikacije :: WebView Android u Java Eclipse

[ Pregleda: 1022 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

djiga88
Salvarica Djordje
JadranPromet
JadranPromet
Neum

Član broj: 321716
Poruke: 1
*.tel.net.ba.

Sajt: www.sicktouch.net


Profil

icon WebView Android u Java Eclipse01.03.2014. u 10:45 - pre 73 meseci
Zanimame koji treba code staviti za webview, posto sam na internetu nasao razne kodove za prikaz sajta na aplikaciji. Obicno kad unesem te godove i povezem sa sajtom, ono me automacki prebaci u webbroser na telefonu, znaci nemogu otvoriti sajt u aplikaciji?

Ovaj sam korisitio:
WebView theWebPage = new WebView(this);
setContentView(theWebPage);
theWebPage.loadUrl("http://www.mojklan.com");

i ovaoj sa Strong Url = "http://www.mojklan.com"

Dali moze neka pomoc pocetnik sam :)
Inace radim u Java Eclipse
 
Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: WebView Android u Java Eclipse

[ Pregleda: 1022 | Odgovora: 0 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.