Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li moze neko ovo da mi protumaci

[es] :: .NET :: Da li moze neko ovo da mi protumaci

[ Pregleda: 3630 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

derivativ
Srećko Jovančević
Direktor računarskog centra
Univerziteta "Braća Karić"
Nova Pazova

Član broj: 985
Poruke: 69
*.pclab.uni-bk.ac.yu



Profil

icon Da li moze neko ovo da mi protumaci20.03.2004. u 08:50 - pre 213 meseci
public static bool IsTrialNumber(string key)
{
if (StringType.StrCmp(key, "", false) == 0)
{
return true;
}
if (key.Length != 8)
{
return true;
}
if (StringType.StrCmp(key.Substring(3, 2), "21", false) == 0)
{
return false;
}
else
{
return true;
}
}

Derive From Anything
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Da li moze neko ovo da mi protumaci20.03.2004. u 10:37 - pre 213 meseci
Zameni StringType.StrCmp sa String.Compare i radiće OK.

Funkcija proverava da li je string dužine 8 znakova i ako jeste onda proverava da li se na određenoj poziciji (počevši sa 4. znakom) nalazi podstring "21". Ako je ovo tačno vratiće false, u ostalim slučajevima vraća true.
Primer: "abc21def" vraća false.
Sve pod uslovom da to StringType.StrCmp radi kao i String.Compare :)
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

derivativ
Srećko Jovančević
Direktor računarskog centra
Univerziteta "Braća Karić"
Nova Pazova

Član broj: 985
Poruke: 69
*.mobtel.co.yu



Profil

icon Re: Da li moze neko ovo da mi protumaci20.03.2004. u 11:21 - pre 213 meseci
zar ovo

if (key.Length != 8)
nije ralicito od 8
Derive From Anything
 
Odgovor na temu

degojs

Član broj: 4716
Poruke: 5096



+51 Profil

icon Re: Da li moze neko ovo da mi protumaci20.03.2004. u 11:23 - pre 213 meseci
Jeste, ali možda bi trebalo da pročitaš još jednom šta sam napisao: u slučaju key.length != 8 vraća true.
Commercial-Free !!!
 
Odgovor na temu

derivativ
Srećko Jovančević
Direktor računarskog centra
Univerziteta "Braća Karić"
Nova Pazova

Član broj: 985
Poruke: 69
*.pclab.uni-bk.ac.yu



Profil

icon Re: Da li moze neko ovo da mi protumaci20.03.2004. u 13:14 - pre 213 meseci
Hvala provalio sam izvinite na cimanju
Derive From Anything
 
Odgovor na temu

derivativ
Srećko Jovančević
Direktor računarskog centra
Univerziteta "Braća Karić"
Nova Pazova

Član broj: 985
Poruke: 69
*.pclab.uni-bk.ac.yu



Profil

icon Re: Da li moze neko ovo da mi protumaci22.03.2004. u 09:18 - pre 213 meseci
moli bi moderatore ako nije problem samo da pobrisu ova dva moja posta

znaci ovo moze li neko da mi protumaci
i vb .nET dekomplilacija

Hvala
Derive From Anything
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Da li moze neko ovo da mi protumaci

[ Pregleda: 3630 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.