Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?

[es] :: .NET :: Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?

[ Pregleda: 1337 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?03.02.2014. u 01:25 - pre 89 meseci
Evo vec nekoliko sati pokusavam da pronadjem na netu bilo kako objasnjenje kako se koristi DirectShow u VB.NET i sve sto nadjem je u C++ ili u C#

Treba mi jednostavna stvar, ako se tako moze reci, da preko videa stavim png sliku sa alpha channel-om

Da li neko ima nekakav primer ili objasnjenje kako to da napravim?
 
Odgovor na temu

Nymeria

Član broj: 317502
Poruke: 75



+84 Profil

icon Re: Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?03.02.2014. u 01:58 - pre 89 meseci
Ako si nasao u C#-u, ne bi trebalo da bude veliki problem prepevati to u VB.NET.
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?03.02.2014. u 02:07 - pre 89 meseci
pa nisam nasao bas konkretno to sto mi treba... zapravo je sustina da nigde nema upustava za radu vb samo u c++
 
Odgovor na temu

manix
IDD Lab
Arilje

Član broj: 9936
Poruke: 482
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: www.lendovisanje.com


Profil

icon Re: Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?08.02.2014. u 13:38 - pre 89 meseci
Dakle definitivno ovde nema niko ko bi mi mogao pomoci oko ovoga...
Svakako, ako uspem da nesto napravim postavicu ovde.

da li neko zna drugi nacin da se preko videa postavi alpha channel slika ili tekst...
 
Odgovor na temu

[es] :: .NET :: Da li iko korisi DirectShow u VB.NET?

[ Pregleda: 1337 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.