Pozdrav svima,
nov sam ovde, koristim Mac-a blizu 10 godina i imam uobicajeno korisnicko iskustvo (najpozitivnije, naravno). Elem, sto se DiVx-a tice definitivno najbolji program je "VLC". Free download sa "videolan.org", cini mi se da su u pitanju francuski studenti. Program je zaista sjajan, radi samo pod OSX, ali za razliku od M player-a, radi bez i najmanjih problema na mom omatorelom
[email protected] sawtooth Mac-u. Ima mnogo verzija pa ako imate sporiju masinu nemojte da skidate nove, koce, ali i ne vidim razlog za to kad su i stare verzije sasvim OK. Imam preko 200 filmova i nije se desilo da neki nece da se startuje za razliku od "M" ili izvornog DiVx software-a koji je pravi sh...iako imaju ekstenzije i za OS9. Verujte, program je strava. Radio je cak i kada mi je slucajno bio startovan classic i par programa bez kocenja. Samo, nemojte mnogo da petljate po setovanjima ako niste ZAISTA sigurni sta radite posto (sem nekih ociglednih stvari) nisu bas user-friendly. Podrzava i subtitle, ali ima problema sa nasim karakterima, verovatno u novijim verzijama i to sljaka.