@legija upravo to, podesiti moj poddomen da radi kao rukaspasa.com
Citat:
view:
Nista licno ali na pogresnom forumu si postavio pitanje...Ovde ti niko nece pomoci jer se svi prave pametni.Ovaj forum sluzi za pljuvanje po domacim provajderima.
Probaj da kontaktiras @Nemanja Tesic,on toliko ceni strane provajdere da ce njima u zahvalnost tebi pruziti podrsku na Srpskom potpuno besplatno.
Ako je već krenulo u ovom pravcu, vidim da ima zle krvi oko hostinga u Srbiji. Meni kao sitnom korisniku web resursa, koji pokušava da nauči što više oko pravljenja internet prezentacija, shopova i tome slično je jako krivo zbog toga što malo ko u Srbiji ima sluha za normalnu hosting ponudu kakvu možete naći napolju. Prva i osnovna stvar, opipavanje kvaliteteta istog, niko od nazovi renomiranih hostinga nema opciju mesečnog plaćanja solidnih nolimit paketa, čisto kreneš mesec, pa drugi, pa vidiš vrede li čemu pa onda godinu itd... Ja lično se selim sa godaddy hostinga zbog toga što mi se ne sviđa način kako su uređene baze i domeni, navikao sam na cpanel, i ne mogu da se naviknem tamo. E sad , pišem ovde adria hostu, hoće oni da migriraju sve, ali ne može na mesec, pljuni ti 180e za godinu pa da vidiš kakvi smo ... onda Orion, ne interesuje nas vaša migracija, peglaj sve sam, 90e godišnje plati pa vidi kakvi smo , ja onda pitam detalje oko migracije, opcije njihovog cpanela, vrste bekapa mysql baza, sve ono što me je do sada u životu iz iskustva zezalo, oni ćute ... kad se sete odgovoriće. itd ... , i sve je bez ograničenja, SAMO ne možeš više od 10 sajtova da hostuješ tu ... e baš im je to mnogo bitno, oni bi trebalo da su institucija a ne buranija, kao njima su ograničeni protoci, bla bla ...
I na kraju šta će biti ... ja ću zbog cpanela i ostalih stvari otići na jaguarpc hosting jer za 8 dolara mesečno imaš sve, i kad sam pitao za migraciju, napravili mi plan kako će je ONI izvesti , 6 email poruka , 15 min. chata da mi objasne sve iako nisam njihov korisnik već samo potencijalni ... e zato mi je krivo što u Srbiji ljudi koji mogu NEĆE da uzmu pare, nego nas teraju okolo po svetu. P azar nije bolje da neki od njih umesto lupam 10 skupih, prodaju 100 fer tržišnih paketa, zaposle još 5 ljudi da to sve funkcioniše, dobro njima, nama , Srbiji ... al hoćeš mićo ... treba raditi i oznojati stolicu, lakše je biti politički podoban i imati monopol.