Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Dinamicki unos podataka

[es] :: PHP :: Dinamicki unos podataka

[ Pregleda: 4092 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Cr4x0r
STC
ROOT

Član broj: 12673
Poruke: 225
*.as53.sa-ap.bih.net.ba.

Sajt: www.hepek.tk


+1 Profil

icon Dinamicki unos podataka08.03.2004. u 21:01 - pre 221 meseci
Kako mogu napraviti ispis N text boxova u drugoj scripti tj. da ih postujem ???? ( x1 | x2 | x3 | ... )

Code:
 <? if (isset($max)) {
for (i=0 ; i<$max ; i++) { 
echo OVDJE?????
}
} ?>
<form method="POST" action="test.php">

<? $max= 10; 
for (i=0 ; i<$max ; i++) { ?>
  <input type="text" name="x<? echo $i ?>" size="20">
   <? } ?>
  <input type="submit" value="Submit" name="B1">  
  <input type="hidden" name="max" value="<? echo $max; ?>">
</form> 

Kome nevalja zna đe su vrata!!
 
Odgovor na temu

Nemanja Dubravac
Nemanja Dubravac
Sombor / Wien

Član broj: 4621
Poruke: 955
*.metrohive.neobee.net.

Sajt: https://www.shpock.com


+3 Profil

icon Re: Dinamicki unos podataka08.03.2004. u 21:41 - pre 221 meseci
Code:
 <? if (isset($max)) {
for ($i=0 ; $i<$max ; $i++) { 
$var="x$i";
echo $$var;
}
} ?>


probaj ovo
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: Dinamicki unos podataka

[ Pregleda: 4092 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.