Citat:
aleksazr: Pa ne znam na šta tačno misliš kad kažeš da traži full ISE, jer i ja koristim webpack.
imam dzaba webpack licencu, instalirao sam ise, stavio tu licencu, kada sam pustio MAP on mi je rekao nesto tipa "ne mogu da nadjem licencu za ovaj fpga..." tako nesto nisam zapamtio ... onda sam prebacio "licencu" sa 13.2 koji je full na 13.4 i sve je proradilo kao sto vidis
Citat:
aleksazr:
Osim ako ga nisi registrovao, a to izgleda moraš da bi radilo sve kako treba.
Ja sam to uradio za 13.3 (i prethodni koji sam nekad koristio, 10.1)
moguce da nesto nisam dobro uradio, ne verujem da su bacili podrsku za taj fpga izmedju 2 podverzije
Citat:
aleksazr:I kod mene izgeneriše programming file, izbacuje samo warning, nema error... ali ni taj warning mi se ne sviđa.
na zalost, nemam dovoljno iskustva sa fpga da bi ti pomogao dalje od toga :( ... ko zna, za koji mesec, mozda :D
Citat:
aleksazr:
Otvorio sam web case pa čekam odgovor... da li može nekako da se popravi, ili da ignorišem.
ja imam razlicita iskustva sa warnings-ima, u 50% slucajeva mogu laca da se ignorisu dok u drugih 50% slucajeva govore da si nesto "zas*o" ... e sad, kao sto rekoh, nemam dovoljno .. da bi mogao da znam sta je u ovom slucaju :D
Citat:
aleksazr:Dobro da bar taj ROM2.zip prolazi bez greške.
Ali, da li si uradio po uputstvu, (de)komentarisao linije 46-47?
nisam nisto (de)komentarisao
oces da probam opet rom2?
Citat:
aleksazr:
da li 13.4 radi kako treba sa DONE bitom kode tebe?
jok. ja gadjam da je meni rsno ovaj coolrunner ... to je neka stara dev plocka a coolrunner ima samo 1000 upisa u flash tako da pretpostavljam da je prosto umro i da zato nece da upise nista u sebe ... donece mi drugar drugi pa cu da zamenim, sva sreca pa je tqf144 a ne neki bga posto bi onda mogao samo da ga kantiram.. svejedno sam odlucio za ovaj projekat da koristim XC95144XL-10TQG144C, em je jeftiniji em jednostavniji za napajanje, em 10000 upisa u flash a ima dovoljno mesta za ovaj moj "program" (taman staje :D ) ...