Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

TextBox problem oko prepravljanja podataka

[es] :: Office :: Excel :: TextBox problem oko prepravljanja podataka

[ Pregleda: 1547 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

jmunja
Zoran Jovanović
Automatičar,
Pančevo,Srbija

Član broj: 279448
Poruke: 29
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon TextBox problem oko prepravljanja podataka15.11.2011. u 11:49 - pre 110 meseci
Napravio sam formu za pregled određenog sadržaja. Unosom broja npr.1-10 u CoboBox u TextBox se povlače podaci sa radnog lista i to radi dobro . Kada hoću neki podatak da promenim tada mi samo promeni podatak iz TextBoxa koji ima najmanji broj dok svi ostali podaci ostanu isti . Da li neko može da mi pomogne ? Unapred hvala .
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

jmunja
Zoran Jovanović
Automatičar,
Pančevo,Srbija

Član broj: 279448
Poruke: 29
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka16.11.2011. u 14:38 - pre 110 meseci
Uspeo sam da rešim ovaj moj problem tako što sam iskoristio pomoćni list gde sam filtrirao podatke dok sam TextBoxovima dodao ControlSource tako da sada radi . Staviću i rešen primer jer će možda nekom da posluži .
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

ib.kroki
Beograd

Član broj: 188338
Poruke: 793
..106.109.adsl.dyn.beotel.net.

Sajt: www.e-oglasi.rs


+34 Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka16.11.2011. u 16:35 - pre 110 meseci
Može li me neko uputiti gde da pokušam naučiti pravljenje formi kao u ovom primeru?
Neki web sajt, knjiga, skripta ...
Zvoni, kucanje ne radi ...
 
Odgovor na temu

lukarim
dado kekić
sss

Član broj: 292674
Poruke: 51
*.adsl.net.t-com.hr.



+3 Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka16.11.2011. u 17:09 - pre 110 meseci
Šta ti treba filter? i pomoćna tabela kad je to već Excel poodavno rješio.Isto tako ubaci petlju kroz textboxove sa unosom iz i u tabelu.Poredaj redoslijed textboxova na način da iz jednog u drugog ulaziš TAB-om i to jedan za drugim, te isto tako da ti jedan za drugim podatak ulazi redom u ćelije.
U prilogu ti je tabela pa napravi ispravak i brisanje. Pozdrav
www.Croexcel.com
Prikačeni fajlovi
 
Odgovor na temu

lukarim
dado kekić
sss

Član broj: 292674
Poruke: 51
*.adsl.net.t-com.hr.



+3 Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka16.11.2011. u 17:11 - pre 110 meseci
Može li me neko uputiti gde da pokušam naučiti pravljenje formi kao u ovom primeru?
Neki web sajt, knjiga, skripta ...
--------------------------------------------------------------------------------

Nigdje, već ti je momak sve pokazao.
 
Odgovor na temu

ib.kroki
Beograd

Član broj: 188338
Poruke: 793
*.opera-mini.net.

Sajt: www.e-oglasi.rs


+34 Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka16.11.2011. u 17:21 - pre 110 meseci
^ Lepo je odradjeno, zato sam se zainteresovao ali iz primera ne mogu nauciti.
Zvoni, kucanje ne radi ...
 
Odgovor na temu

srdrazic

Član broj: 187994
Poruke: 508



+13 Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka17.11.2011. u 06:48 - pre 110 meseci
Počni odaavde.
http://www.youtube.com/watch?v=2GiR10D1JGk
Teško je biti direktor a još teže ne biti!?
 
Odgovor na temu

ib.kroki
Beograd

Član broj: 188338
Poruke: 793
*.opera-mini.net.

Sajt: www.e-oglasi.rs


+34 Profil

icon Re: TextBox problem oko prepravljanja podataka17.11.2011. u 21:19 - pre 110 meseci
^
Hvala!
Odličan link za početak, nadam se da cu uci bar malo u ovu tematiku. Problem je što sam slab sa VBA.
:)
Zvoni, kucanje ne radi ...
 
Odgovor na temu

[es] :: Office :: Excel :: TextBox problem oko prepravljanja podataka

[ Pregleda: 1547 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.