Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Edit i 3 mesta posle ','

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Edit i 3 mesta posle ','

[ Pregleda: 2422 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

gygy
Dragan Grbic

Član broj: 7861
Poruke: 205
*.sezampro.yu.



Profil

icon Edit i 3 mesta posle ','18.02.2004. u 19:56 - pre 211 meseci
Kako da u programu napravim da posle ',' samo mogu da stavim recimo 3 znaka (na primer: 12345,123 ili abcde,abc)?
Radi se o Edit-u.
Unapred hvala!
GYGY
GYGY
 
Odgovor na temu

Bojann
Zrenjanin

Član broj: 13255
Poruke: 217
*.dialup.neobee.net.



Profil

icon Re: Edit i 3 mesta posle ','19.02.2004. u 02:27 - pre 211 meseci
e meni je ovako nesto palo na pamet:
probaj ovo:

procedure TForm1.Edit1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
begin
if key =',' then edit1.MaxLength:=length(edit1.Text)+4;
end;


Trebalo bi da radi!
 
Odgovor na temu

gygy
Dragan Grbic

Član broj: 7861
Poruke: 205
*.sezampro.yu.



Profil

icon Re: Edit i 3 mesta posle ','19.02.2004. u 22:27 - pre 211 meseci
Radi odlicno!!!
HVALA
GYGY
 
Odgovor na temu

[es] :: Pascal / Delphi / Kylix :: Edit i 3 mesta posle ','

[ Pregleda: 2422 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.