Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

ubacivanje muzike !!!

[es] :: Web dizajn i CSS :: ubacivanje muzike !!!

[ Pregleda: 6976 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Slack23
Sascha Stankovic
Wien

Član broj: 10821
Poruke: 35
*.uza2sr.wu-wien.ac.at



Profil

icon ubacivanje muzike !!!11.02.2004. u 12:32 - pre 216 meseci
Interesuje me kako se ubacuje muzika u html codu na stranicu. Znaci kad neko otvori vasu stranicu da pocne neka muzika u pozadini. Jel se to radi sa normalnom muzikom u mp3 formatu ili kako oko toga nemam pojma. ??? molim za pomoc hvala
Slack
 
Odgovor na temu

Xabre
Srđan Rajčić
Beograd

Član broj: 13192
Poruke: 34
*.mcsoft.co.yu

Jabber: Srdjan@elitesecurity.org
ICQ: 280236914


Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!11.02.2004. u 12:59 - pre 216 meseci
Recimo ovako, doduše u operi ne radi.

<BGSOUND SRC="sound.wav" AUTOSTART=true WIDTH=0 HEIGHT=0 LOOP=3 >

Ako je loop=infinite, pogađaš i sam. :)
Width i height su na nula da se ne bi videla kontrola na stranici. Od formata može mid, wmf i verovatno još neki, probaj.
 
Odgovor na temu

Slack23
Sascha Stankovic
Wien

Član broj: 10821
Poruke: 35
*.uza2sr.wu-wien.ac.at



Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!11.02.2004. u 13:50 - pre 216 meseci
Uspio sam bez problema thx a lot Srle
Slack
 
Odgovor na temu

byTer

Član broj: 10936
Poruke: 1221
*.info-net.co.yu

ICQ: 47761626


Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!11.02.2004. u 14:14 - pre 216 meseci
Probaj sa <embed> i sve atribute ostalo iz prethodnog taga> trebalo bi da radi sa svim pretrazivacima.
 
Odgovor na temu

Slack23
Sascha Stankovic
Wien

Član broj: 10821
Poruke: 35
*.uza2sr.wu-wien.ac.at



Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!13.05.2004. u 19:22 - pre 213 meseci
Upisao sam ovo kao code za muziku
<BGSOUND SRC="sound.wav" AUTOSTART=true WIDTH=0 HEIGHT=0 LOOP=3> i radi bez problema kad se ucita stranica. ali kad neka pjesma ili instrumental dodje do kraja nastane tisina. Sta jos treba da se doda kako bi se pesma ili instrumental stalno ponavljala. Ili to ide na neki drugi nacin ? Pozdrav
Slack
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.vdial.verat.net



+26 Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!13.05.2004. u 19:27 - pre 213 meseci
3 puta LOOP=3

beskonacno loop=infinite
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

Slack23
Sascha Stankovic
Wien

Član broj: 10821
Poruke: 35
*.uza2sr.wu-wien.ac.at



Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!13.05.2004. u 19:36 - pre 213 meseci
hvala na brzom odgovoru isto tako da napomenem, da podrzava isto i mp3 samo sto se tacan path mora napisat kao i kod ostalih formata i ide ko zmaj.
Slack
 
Odgovor na temu

shtaps

Član broj: 17786
Poruke: 1
*.dialup.neobee.net.

ICQ: 255077795


Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!08.06.2004. u 18:53 - pre 212 meseci
Ajde molim Vas da malo razradimo ovo:

Kako da ubacim moju dugmad za kontrole i povezem ih?

Ima li nacin za kontrolu jacine zvuka?

Kako da ne prekida matricu sve dok je user u jednom domenu (znaci ne prekida svakim sledecim ucitavanjem stranice na tom domenu ali recimo na nekim stranicama umiksava jos neke semplove u odredjenom trenutku - ovo nije problem da krene sa svakom novom stranicom ali treba mi konstantno ta matrica)?

byTer molim te pojasni malo ovo sa <embed> javlja mi unexpected command parameter (zaista nije proradilo samo u Operi - ima li jos neki workaround)

 
Odgovor na temu

saban2
Subotica

Član broj: 15643
Poruke: 72
*.smin.sezampro.yu.

ICQ: 254706374


Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!05.07.2004. u 17:40 - pre 211 meseci
I mene zanima nesto na ovu temu.
Zanima me dali se moze uraditi da se pri svakom ucitavanju naslovne strane cuje druga melodija?
I naravno kako ?
"Za ono sto je tesko ostvariti nekada su potrebni meseci i godine,
a za ono sto je nemoguce samo malo vise."
LAO CE
 
Odgovor na temu

byM4k5

Član broj: 22363
Poruke: 428
*.bl.pttrs.net



Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!11.07.2004. u 23:19 - pre 211 meseci
Citat:
shtaps: Ajde molim Vas da malo razradimo ovo:

Kako da ubacim moju dugmad za kontrole i povezem ih?


controller="true"

Citat:
shtaps: byTer molim te pojasni malo ovo sa <embed> javlja mi unexpected command parameter (zaista nije proradilo samo u Operi - ima li jos neki workaround)


<embed src="path" autostart="true" controller="true" width="500" height="500" loop="infinite">

Citat:
saban2: I mene zanima nesto na ovu temu.
Zanima me dali se moze uraditi da se pri svakom ucitavanju naslovne strane cuje druga melodija?
I naravno kako ?


PHP -> rand()
 
Odgovor na temu

panterpanta

Član broj: 77246
Poruke: 18
*.smin.sezampro.yu.



Profil

icon Re: ubacivanje muzike !!!09.05.2006. u 13:13 - pre 189 meseci
Molim vas za malu pomoc. Upravo sam trazeci odgovor na ovo pitanje preko Goglija dospela ovde. Naime, zanima me kako bih mogla na forum ubaciti muziku koju bi pri tom mogli drugi korisnici da iskljuce ako im smeta ili ako slusaju vec nesto kod sebe. Probala sam ovo sto ste gore napisali ali stvarno sam duduk. Otvoprila sam u admin stranici Global HTML i u Board Header (logo, links, etc) ubacila taj kod ali nista. Znam da nisam dobro uradila pa vas molim da mi objasnite ako mozete.
Hvala vam unapred :)
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn i CSS :: ubacivanje muzike !!!

[ Pregleda: 6976 | Odgovora: 10 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.