Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

aplikacija za konektovanje na proxy-kako?

[es] :: C/C++ programiranje :: aplikacija za konektovanje na proxy-kako?

[ Pregleda: 1268 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Nickix9001
Nikola Djordjevic

Član broj: 82432
Poruke: 287
178.222.15.*

Sajt: www.sas-net.net


+13 Profil

icon aplikacija za konektovanje na proxy-kako?07.04.2011. u 16:45 - pre 142 meseci
potrebna mi je pomoc! Treba da napravim aplikaciju koja ce iz liste proxy servera da se konektuje na prvi od te liste i otici na odredjenu web adresu, biti tamo neko vreme, a zatim se diskonektovati sacekati odredjeno vreme i konektovati na sledeci.

Par saveta samo:

1) Da li je moguce u C ovo programirati?
2) Koji je najbolji jezik za to?
3) Kako napraviti client/GUI aplikaciju?

Hvala unapred!
 
Odgovor na temu

Mihajlo Cvetanović
Beograd

Moderator
Član broj: 37636
Poruke: 1239



+94 Profil

icon Re: aplikacija za konektovanje na proxy-kako?14.04.2011. u 23:06 - pre 141 meseci
1) Moguće je
2) Najbolji je onaj jezik koji dobro poznaješ. Nije ovo nešto ekstra komplikovano.
3) Nema dovoljno podataka za valjan odgovor. GUI ti recimo u krajnjem slučaju i nije neophodan, jer spisak proksija možeš da držiš u fajlu, a ime fajla da ti bude parametar pri pozivanju aplikacije.
 
Odgovor na temu

Nickix9001
Nikola Djordjevic

Član broj: 82432
Poruke: 287
*.static.sbb.rs.

Sajt: www.sas-net.net


+13 Profil

icon Re: aplikacija za konektovanje na proxy-kako?15.04.2011. u 15:24 - pre 141 meseci
pokusao sam sa C#. Sve sam dobro uradio, program dobro radi samo sto odredjen sajt koristi javascript, a webBrowser u c# to nema... Da li je moguce nekako ubaciti?
 
Odgovor na temu

Mihajlo Cvetanović
Beograd

Moderator
Član broj: 37636
Poruke: 1239



+94 Profil

icon Re: aplikacija za konektovanje na proxy-kako?15.04.2011. u 23:25 - pre 141 meseci
Imaš forum za C#, pa probaj tamo da postaviš to pitanje. Proguglao sam na prvu loptu, i na donjem linku možda ima odgovor, ali ne znam zasigurno, jer se nisam nikad time bavio (pravio sopstveni web client).

http://notions.okuda.ca/2009/0...n-a-webbrowser-control-from-c/
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: aplikacija za konektovanje na proxy-kako?

[ Pregleda: 1268 | Odgovora: 3 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.