Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Program u C-u za skolu!!! HITNO!!

[es] :: C/C++ programiranje :: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!

[ Pregleda: 3639 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

madboy
The Republic Of Zabjelo

Član broj: 419
Poruke: 62
195.66.174.*

ICQ: 139501986
Sajt: www.madboyisveryangry.com


Profil

icon Program u C-u za skolu!!! HITNO!!02.12.2001. u 11:07 - pre 245 meseci
Pozdrav,

Ljudi gori mi pod nogama. Evo vec duze vrijeme prof. me kinje sto nisam uradio zadatak. Pa ako iko ima vremena da mi ga uradi bio bi mu mnogo zahvalan. Cas imam sjutra eto samo da znate :) Zadatak glasi ovako:

Napisati program sa rekruzivnom funkcijom kojom se ispisjue kolicnik prirodnih brojeva n i m na k decimala.


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::---------veliki pozdraw sa------::
::-------------------------------------::
::-------ZABJELA REPUBLIKE-----::
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
 
Odgovor na temu

Dejan Lozanovic
Dejan Lozanovic
Beograd

Član broj: 691
Poruke: 2325
*.verat.net

Jabber: null@elitesecurity.org
Sajt: speedy-order.com


+75 Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!05.12.2001. u 19:13 - pre 245 meseci
Citat:
madboy:
Pozdrav,

Ljudi gori mi pod nogama. Evo vec duze vrijeme prof. me kinje sto nisam uradio zadatak. Pa ako iko ima vremena da mi ga uradi bio bi mu mnogo zahvalan. Cas imam sjutra eto samo da znate :) Zadatak glasi ovako:

Napisati program sa rekruzivnom funkcijom kojom se ispisjue kolicnik prirodnih brojeva n i m na k decimala.



hehehehe, pa imamo mi i svojih muka evo ja npr trebam da napisem algoritam za brzu furijevu transformaciju (FFT)u C-u,pa ne kukam i ne moljakam druge ljude, da mi urade domaci. Taj domaci je za tvoje dobro da naucis nesto. Prema tome udjes u editor i krenes sam lepo da radis.

 
Odgovor na temu

Floyd

Član broj: 576
Poruke: 975
195.252.103.*



+3 Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!05.12.2001. u 19:38 - pre 245 meseci
Iz http://www.elitesecurity.org/rules/do-dont.txt :

"2. Ne ocekujte da ljudi odrade sav posao umesto vas. Posetioci
[ES]-a su uvek tu da pomognu, ali ovo nije servis za sve vase
domace zadatke. Rado cemo pomoci oko svakog problema ukoliko
vam gori pod nogama pred neki ispit ili posao, ali morate pokazati
da ste krenuli sa radom i onda zastali jer ne znate kako dalje.
Ako samo navedete zadatak i specifikacije, mozete ocekivati samo
smernice a nikako gotov proizvod. [ES] posetioci ce vam pomoci da
bolje SHVATITE problem sa kojim ste suoceni, ali ga ne mogu uraditi
umesto vas."
Mogao si da pročitaš pravila pre nego što si postovao ovo.
Razlika izmedju prakse i teorije je mnogo veca u praksi nego u teoriji.
 
Odgovor na temu

Gojko Vujovic
Amsterdam, NL

Administrator
Član broj: 1
Poruke: 13651



+163 Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!05.12.2001. u 20:43 - pre 245 meseci
Zapravo, to je zastareo pravilnik, novi se nalazi na linku iz gornjeg menija, pogledaj ga. http://www.elitesecurity.org/about/rules/

I taj clan je u stvari malo izmenjen, te ova pitanja nisu sasvim zabranjena kao na nekim newsgrupama.
 
Odgovor na temu

Floyd

Član broj: 576
Poruke: 975
195.252.103.*



+3 Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!06.12.2001. u 13:16 - pre 245 meseci
Mislim da bi trebao bi to malo više da istakneš,znači da se vidi na samom ulasku u forum,a ne samo kod postovanja poruka.
Razlika izmedju prakse i teorije je mnogo veca u praksi nego u teoriji.
 
Odgovor na temu

leka
Dejan Lekić
senior software engineer, 3Developers
Ltd.
London, UK

Član broj: 234
Poruke: 2534
*.racasse.se

Sajt: dejan.lekic.org


+2 Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!06.12.2001. u 13:36 - pre 245 meseci
Momku treba pomoci jebiga... Da ja imam vremena koliko vecina ljudi koji ovde izgubise dane pisuci gluposti, ja bih seo i lepo coveku napisao program. :( Svejedno videcu da veceras kad odem kuci napisem C kod za njega...
Dejan Lekic
software engineer, MySQL/PgSQL DBA, sysadmin
 
Odgovor na temu

anatogen
Novi Beograd

Član broj: 1294
Poruke: 150
*.ppp-bg.sezampro.yu



Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!06.12.2001. u 16:19 - pre 245 meseci
Pazi, ne valja ti to "E ajd' uradite mi domaci", mislim to je bas bez veze sa tvoje strane...
jel' ako si hteo da ti neko uradi problem mogao si da kazes nesto tipa "Krenuo sam tako i tako i zaglavio tu i tu"
i sigurno bi ti neko pomogao...

[Ovu poruku je menjao anatogen dana 06.12.2001 u 05:28 PM GMT]
vitamini, minerali, suplementi...
 
Odgovor na temu

anatogen
Novi Beograd

Član broj: 1294
Poruke: 150
*.ppp-bg.sezampro.yu



Profil

icon Re: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!06.12.2001. u 16:24 - pre 245 meseci
A da, probaj ovo:


#include<stdio.h>

void kolicnik (int,int,int);

main () {
int n,m,k;
scanf("%d%d%d",&n,&m,&k);
kolicnik(n,m,k);
printf("\n");
}

void kolicnik (int n, int m, int k) {
static int c=1;
if (k!=-1) {
printf("%d",n/m);
if (c==1) {
printf(".");
c=0;
}
kolicnik (n%m*10,m,k-1);
}
else return;
return;
}


to sam sklepao za pet minuta i to ti je otprilike osnova... ti vidi to poboljsaj, unapredi, ulepsaj, itd.

vitamini, minerali, suplementi...
 
Odgovor na temu

[es] :: C/C++ programiranje :: Program u C-u za skolu!!! HITNO!!

[ Pregleda: 3639 | Odgovora: 7 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.