Citat:
derwin:
Cole!
Dali mozes nesto vise pisati o temi , posto me interesuje na koje nozice RS232 treba prikjuciti USB kabel, dali su ostali komponenti isti kao kod RS data kabla
Mogu ti poslati shemu data cabla ali za com port a o USB kablu ne znam nista niti sam trazio o njemu. ostavi e-mail pa cu ti poslati.
A dali je neko uspeo sa c55 da se konektuje na net i molim vas samo proverene i sigurne informavije posto sam prateci forum o c60 prosao vrlo lose(ubio sam jedan c60 pri pokusaju da ga upgrade) a ceo problem je bio u kablu koji sam kupio od lokalnog prodavca.. Tek kada sam otvorio kabl i video sta ima u njemu ja sam ostao bez teksta i odmah krenuo u potragu za shemom dobrog data kabla. Moj savet svima ne koristite kablove kupljene u radnjama mobilnih jer su 90% neispravni.
Posle kucne izrade sopstvenog kabla i pozajmljivanja telefona c60 od ortaka uspeo sam da se konektujem inace verzija softvera u telefonu je 16 a neko na drugom forumu davao citavo objasnjenje kako sve verzije manje od 20 nemogu da rade nema veze verzija softwarea u telefonu vaec je sustina u KABLU
A ako neko ima iskustva sa konektovanjem c55 preko PC neka mi se javi posto sam uspeo da dodjem do verifing username and pasword i tu ceka i onda kraj.
Pozdrav
Pozdrav