Ime,za krpljenje membrane potrazi na youtube-u snimke,uvijek se treba konsultovati sa nekim,cuti drugo-trece-cetvrto misljenje pa onda postupiti kako mislis da je najbolje. Nisi trebao koristiti super-lepak,ja ga zapravo ne koristim ni za sta jer smatram da je fuj u bilo koje svrhe,narocito ovde. Kao sto ti stefan rece tu se koristi sintelan,oho,tigar...lepak koji je gumenast i elastican. Najmanje se vidi kad se pokrpi sa zadnje strane,namaze se u tankom sloju oko pola cm lijevo i desno od pocijepanog,pa se preko zalijepi takodje tankim slojem ranije premazani celulozni papir(npr. onaj kojim su uvijene nove cipele-patike) ili jos bolje neka sto tanja tkanina,i to se pritiskom prstima presuje. Ne valja stavljati debele slojeve jer ce se svojom masom "otimati" (drugacije rezonovati od ostatka membrane) i na kraju za sobom ostaviti rupu. Kad se ovakve stvari dese najbolje je koristiti sto tanje nanose sto kvalitetnijeg lepka sa sto tanjim i elasticnijim materijalom koji ce armirati lepak. Ovo se narocito odnosi na vjesanje koje non-stop radi. Ko nije srafcigerom probusio zvucnik,nije ni napravio vise od pet kutija u zivnotu!

Meni se desilo isto sto i tebi,odradio sam to sa sintelanom u dva sloja sa papirnom maramicom i dan-danas je to cijelo i radi.
"nikad se ne raspravljaj sa budalom -
spustiće te na svoj nivo i pobediti
iskustvom"