Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Ispisuje mi vreme 2 sata unazad

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad

[ Pregleda: 1379 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

igracc
Sabac

Član broj: 120855
Poruke: 162
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Ispisuje mi vreme 2 sata unazad09.09.2010. u 22:39 - pre 114 meseci
Desava mi se sledece,kada upisem komentar za sliku, ispisuje mi se ali manje 2 sata, ne znam u cemu je problem...

Code:
 <?php echo datetime_to_text($comment->created); ?>


funkcija je:

Code:
function datetime_to_text($datetime="") {
  $unixdatetime = strtotime($datetime);
  return strftime("%B %d, %Y at %I:%M %p", $unixdatetime);
}
 
Odgovor na temu

Goran Rakić
Beograd

Moderator
Član broj: 999
Poruke: 3766

Sajt: blog.goranrakic.com


+125 Profil

icon Re: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad10.09.2010. u 01:03 - pre 114 meseci
Da li $datetime ima oznaku naše vremenske zone, a PHP podešen da radi u UTC? ;)
http://sr.libreoffice.org — slobodan kancelarijski paket, obrada teksta, tablice,
prezentacije, legalno bez troškova licenciranja
 
Odgovor na temu

tahuti

Član broj: 53920
Poruke: 83
*.vc.shawcable.net.



+41 Profil

icon Re: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad10.09.2010. u 02:58 - pre 114 meseci
date_default_timezone_set('Europe/Belgrade');
 
Odgovor na temu

igracc
Sabac

Član broj: 120855
Poruke: 162
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad10.09.2010. u 19:01 - pre 114 meseci
Gde bih trebao ubaciti taj kod...
Proverio sam PHP mi je podesen da radi u UTC,, kako da proverim da li $datetime ima oznaku nase vremenske zone...
 
Odgovor na temu

tahuti

Član broj: 53920
Poruke: 83
*.bchsia.telus.net.



+41 Profil

icon Re: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad11.09.2010. u 03:55 - pre 114 meseci
Stavi ga na pocetku.

http://ca.php.net/manual/en/fu....date-default-timezone-set.php
 
Odgovor na temu

igracc
Sabac

Član broj: 120855
Poruke: 162
*.dynamic.isp.telekom.rs.



Profil

icon Re: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad11.09.2010. u 16:31 - pre 113 meseci
Ok, hvala ti na odgovoru, radiiii...
Mozes li mi pomoci sa temom na forumu "Uklanjanje slika", jos me to muci, a nisam jos dobio nikakav odgovor,, bio bih ti zahvalan...

Unapred hvala...
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: Ispisuje mi vreme 2 sata unazad

[ Pregleda: 1379 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.