Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Skripta Brojanje dana?

[es] :: Javascript i AJAX :: Skripta Brojanje dana?

[ Pregleda: 4025 | Odgovora: 15 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 00:38 - pre 138 meseci
Potrebna mi je skripta koja ce da broji dane pocevsi od 1 pa navise. HVALA SVIMA
 
Odgovor na temu

bantu

Član broj: 38670
Poruke: 305
89.111.240.*



+27 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 07:21 - pre 138 meseci
Code:

public class Brojanje {

    public static void main(String[] args) {
        Brojanje b = new Brojanje();
        b.broj(20);

    }

    public void broj(int doDana) {
        for (int i = 1; i <= doDana; i++) {
            System.out.println("" + i + ". dan");
        }
    }

}
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 07:53 - pre 138 meseci
ovo je php? jl ima html mozda? ili vec kako da je staim u index.html HVALA
 
Odgovor na temu

Mali Misha
Mihajlo Anđelković
NBGD

Član broj: 79396
Poruke: 379
92.244.154.*

ICQ: 195487525
Sajt: cpptea.com


+1 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 08:19 - pre 138 meseci
Meni izgleda da ti niti si objasnio šta ti treba, niti si to dobio.

Uzgred, forum je za Javu, tako da si na tom jeziku i dobio, šta god da si dobio. :)
Ipak se ++uje.
 
Odgovor na temu

Radovan__III
Radovan__III
Beograd

Član broj: 15669
Poruke: 1245
*.dynamic.isp.telekom.rs.



+26 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 09:50 - pre 138 meseci
on trazi javascript onda
Aj sad svi u biblioteku da nesto pojedemo i popijemo ...
--------------------------------
Knjigovodstvo

 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 10:28 - pre 138 meseci
Mozda sam ja permutovao treba mi javascript brojanje dana
 
Odgovor na temu

MMX
Miloš Malović
Platform engineer, Supplyframe
Beograd

SuperModerator
Član broj: 2423
Poruke: 2105
188.120.102.*

Jabber: mmx@elitesecurity.org
ICQ: 98797759
Sajt: www.mmx.rs


+11 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 19:25 - pre 138 meseci
Možeš li da pojasniš šta tačno treba da radi ta skripta jer mi iz tvog posta nije najjasnije? Na koji način treba da funkcioniše brojanje?
↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A B A [select] [start]
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 19:53 - pre 138 meseci
Treba skripta da radi ovako da samo ispise 1 pa kad prodje 00:00 ispise 2 i tako da mi broji dane. nadam se da sam lepo sad objasnio
 
Odgovor na temu

MMX
Miloš Malović
Platform engineer, Supplyframe
Beograd

SuperModerator
Član broj: 2423
Poruke: 2105
188.120.102.*

Jabber: mmx@elitesecurity.org
ICQ: 98797759
Sajt: www.mmx.rs


+11 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 20:38 - pre 138 meseci
http://www.mcfedries.com/JavaScript/DaysBetween.asp

Stim što će u tvom slučaju date1 biti trenutni datum a date2 datum u prošlosti (od koga odbrojavaš).
↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A B A [select] [start]
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 21:03 - pre 138 meseci
A sta sad da prepravim u kodu ? HVALA
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 21:35 - pre 138 meseci
Znaci ne treba mi da odbrojava dan po dan, nego da broji dane dan
 
Odgovor na temu

kazil
Robert Bašić
Full time PHP dev :)
Bačka Topola - Novi Sad

Član broj: 120044
Poruke: 686
*.mbb.telenor.rs.

Jabber: robertbasic@elitesecurity.org
ICQ: 446475288
Sajt: robertbasic.com


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 22:18 - pre 138 meseci
Zasto imam osecaj da ti treba skript koji odbrojava koliko ima dana do pocetka nove sezone farme? -_-
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 22:36 - pre 138 meseci
Covece ne treba mi odbrojavanje nego BROJANJE DANA
 
Odgovor na temu

kazil
Robert Bašić
Full time PHP dev :)
Bačka Topola - Novi Sad

Član broj: 120044
Poruke: 686
*.mbb.telenor.rs.

Jabber: robertbasic@elitesecurity.org
ICQ: 446475288
Sajt: robertbasic.com


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 22:44 - pre 138 meseci
Code (javascript):

<script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--

var start = new Date("July 27, 2010 00:00:00");
var now = new Date();

function days_between(date1, date2) {

    // The number of milliseconds in one day
    var ONE_DAY = 1000 * 60 * 60 * 24

    // Convert both dates to milliseconds
    var date1_ms = date1.getTime()
    var date2_ms = date2.getTime()

    // Calculate the difference in milliseconds
    var difference_ms = Math.abs(date1_ms - date2_ms)
   
    // Convert back to days and return
    return Math.floor(difference_ms/ONE_DAY)

}

document.write(days_between(start, now));

//-->
</script>
 
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 22:49 - pre 138 meseci
ooo HVALA drugar samo mi reci zasto pocinje od broja 2
 
Odgovor na temu

serbian_boy

Član broj: 127694
Poruke: 459

Sajt: www.autoservisstrahinja.c..


+2 Profil

icon Re: Skripta Brojanje dana?29.07.2010. u 22:53 - pre 138 meseci
Ukapirao sam HVALA VELIKO
 
Odgovor na temu

[es] :: Javascript i AJAX :: Skripta Brojanje dana?

[ Pregleda: 4025 | Odgovora: 15 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.