Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Wireless problem

[es] :: Wireless :: Wireless problem

[ Pregleda: 1307 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

Dekulica
sofer
Niksic,Crna Gora

Član broj: 261435
*.crnagora.net.

icon Wireless problem04.06.2010. u 02:09 - pre 181 meseci
Imam lap top qompaq 610 instaliran instaliran Win 7 ,sa integrisanom Intelovom Intel r wifi 5100 agn karticom, koristim Zyxel ruter p-600 .
problem se sastoji u sledecem: Kada startujem Lap otvorim Mozilu sve je ok, konekcija je odlicna, signal Exellent medjutim tokom otvaranja stranica protok stane FF javlja Connection time out,ili da ne moze da pronadje server to se dogadja i na Exploreru i Operi .
Tokom svega toga lampice na ruteru normalno svetle ,a Wireless mi javlja da sam konektovan i da je Signal Strength Exellent to sve traje 30sec-do minut i onda protok normalno krene i sve tako u intervalima 10-15 puta u toku sata ,Iskljucivao sam Firewall i Antivirus ne pomaze .
pomislio sam da je prob. sa Wireless karticom pa sam nabavio USB Wireless adapter, medjutim isto
Primetio sam da kada sa neta skidam nesto veceg obima bilo browserom ili torentom ,gore pomenutih dogadjanja nema
Operater mreze javlja da je linija OK
Ako neko moze da pomogne
Hvala

Odgovor na temu

Dekulica
sofer
Niksic,Crna Gora

Član broj: 261435
*.crnagora.net.

icon Re: Wireless problem02.07.2010. u 16:29 - pre 180 meseci
Problem sam konacno riješio...
Pošto nije bilo odgovora na moje pitanje,ovo pisem radi onih koji imaju isti problem
Čitao sam na inostranim forumima ,da mnogo ljudi ima probleme sa Inetl r wifi 5100 agn Wirless karticama, sa OS Win 7

Uputstvo:
1.Lijevi klik na My Computer ,odabrati opciju Menage
2.Odabrati opciju Services and Applications
3.Desno ,odabrati prvu opciju "Services"
4.Pri dnu padajuceg menia pronaci opciju" Wired auto config ",otovriti opciju--- Startup type---- sa manuala,prebaciti u Auto ,pa Aplly
5. Istu stvar uraditi sa opcijom ,koja se nalazi odmah ispod " WLAN Auto Config, takodje Startup type sa manuala prebaciti na Auto, i naravno Dzej ,Aplly

6.Restartovati komp

poslije svega ovoga Wireless radi svarseno bez zastoja

Odgovor na temu

[es] :: Wireless :: Wireless problem

[ Pregleda: 1307 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.