Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)

[es] :: ISP :: ADSL :: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)

Strane: 1 2 3 4 5 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 178638 | Odgovora: 629 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

owim
BG centar

Član broj: 30480
Poruke: 3567
*.dynamic.sbb.rs.

Sajt: owim1.wordpress.com


+106 Profil

icon Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)20.05.2010. u 21:10 - pre 154 meseci
Druga tema koja se bavi aktuelnim Telekom ADSL akcijama je pretrpana, ima preko 3 strane (http://www.elitesecurity.org/t...DSL-akcija-Click-po-ceni-Click), neke promocije više ne postoje, zato ovo postavljam kao novu temu (nadam se da će moderator imati više razumevanja ili premestiti poruku u odgovarajuću temu.)


Student kampanja

na 12 meseci
do 30.6. prijava
prve 3 pretplate 1 din
4 Mbit po ceni 1Mbit (1208+PDV)
nema besplatni lokalni saobraćaj
uslov: validan indeks (kako god da to tumače u poslovnici, ne traže izjavu sa faxa)
LK
samo u poslovnici


Surfuj i pričaj kampanja

na 12 meseci
pretplata 1. mesec 1 dinar
besplatni lokalni saobraćaj
do 30.5. prijava


2010 kampanja

na 12 meseci
pretplata 1. mesec 1 dinar
nema besplatni lokalni saobraćaj
do 31.12. prijava


postoji i Profesor kampanja, ali nisam se raspitao za detalje.
 
Odgovor na temu

ORCA 2
Telekom Srbija A.D. - Direkcija za
komercijalne poslove
Beograd

Član broj: 176520
Poruke: 372
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.open.telekom.rs


+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)30.08.2010. u 23:32 - pre 151 meseci
Da malo osvežim i dopunim temu aktuelnim podacima...

Evo na jednom mestu spiska i uslova aktuelnih kampanja:


Kampanja „2010“
• Korisnici koji u periodu od 16.01.2010. do 31.12.2010, podnesu zahtev za uslugu ADSL imaju pravo odabir kampanje „2010“, čime stiču pravo korišćenja jednog meseca izabranog ADSL Click (paketi od Click Start do Click 16) paketa po ceni od 1 dinar bez poreza.
Nakon isteka promotivnog meseca, korisnik nastavlja korišćenje usluge ADSL i plaća izabrati ADSL Click paket u skladu sa važećim Cenovnikom.
• Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim trajanjem od 12 meseci.
• Za vreme trajanja ugovorne obaveze, uključujući i mesec dana promotivnog perioda, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) isključivo na veće od inicijalno izabrane, dok promena brzine na manje od inicijalno izabrane nije moguća. Po isteku ugovorne obaveze, ADSL brzina će moći da se smanjuje i povećava bez ograničenja, izuzev što se ne može odabrati paket Click Start (256/64 Kbs).

• Prijem zahteva:
- u poslovnicama (korisničkim centrima)
- preko kontakt centra (9813 i 9818)
- preko web zahteva
Za ovu kampanju je omogućen odabir besplatne usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika.Kampanja „Tri meseca za dinar“
• Korisnici koji u periodu od 01.06.2010. do 31.08.2010, podnesu zahtev za uslugu ADSL imaju pravo odabir kampanje „Tri meseca za dinar“, čime stiču pravo korišćenja jednog meseca izabranog ADSL Click (paketi od Click Start do Click 16) paketa po ceni od 1 dinar prva tri meesca bez poreza.
Nakon isteka promotivnog perioda, korisnik nastavlja korišćenje usluge ADSL i plaća izabrani ADSL Click paket u skladu sa važećim Cenovnikom.
• Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim trajanjem od 12 meseci.
• U toku trajanja ugovorne obaveze, uključujući i tri meseca promotivnog perioda, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) isključivo na veće od inicijalno izabrane, dok promena brzine na manje od inicijalno izabrane nije moguća. Po isteku ugovorne obaveze, ADSL brzina će moći da se smanjuje i povećava bez ograničenja, izuzev što se ne može odabrati paket Click Start (256/64 Kbs).

• Prijem zahteva:
- u poslovnicama (korisničkim centrima)
- preko kontakt centra (9813 i 9818)
- preko web zahteva
Za ovu kampanju je omogućen odabir besplatne usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika.Kampanja „ADSL Paket 3 Plus Novi“
• ADSL kampanja pod nazivom „Paket 3 Plus novi“ je namenjena rezidencijalnim i biznis korisnicima čiji se telefonski priključci nalaze na centrali na kojoj se ostvareni telefonski saobraćaj obračunava po Rejting obračunskom sistemu.
• ADSL kampanja pod nazivom „Paket 3 Plus novi“ ne obuhvata Click Start paket usluge ADSL (256/64 Kb/s), već je podnošenje zahteva omogućeno za pakete Click 1, Click 2, Click 4, Click 6, Click 8 i Click 16.
• Kampanja je u ponudi od dana 08.06.2010. do dana 31.12.2010. godine.
• Posebna pogodnost ovog paketa je što korisnik ostvaruje pravo na besplatne neograničene pozive u okviru prve zone nacionalnog saobraćaja (pozivi u okviru iste mrežne grupe, tzv. „lokalni pozivi“) sa postojećeg analognog ili Baznog ISDN priključka, zatim može odabrati 3 e-mail naloga (1 + 2 dodatna) i 5 pretplatničkih brojeva mobilne telefonije Telekoma Srbije (064/065/066) prema kojima će ostvariti popust od 50% u odnosu na standardnu cenu poziva prema važećem Cenovniku.
• Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim trajanjem od 12 meseci.
• U toku trajanja ugovorne obaveze, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) na veće ili manje od inicijalno izabrane, s tim što nije moguća promena na paket Click Start (s obzirom da isti ne ulazi u ovu kampanju).
• Prijem zahteva:
- u poslovnicama (korisničkim centrima)
- preko kontakt centra (9813 i 9818)
- preko web zahteva
Za ovu kampanju je omogućen odabir besplatne usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika.
Napomena:
Ukoliko ne postoje tehničke mogućnosti za rešavanje zahteva za uslugu ADSL u kampanji „Paket 3 Plus novi“ zbog toga što se korisnik ne nalazi na Rejting obračunskom sistemu tarifiranja, a ukoliko su drugi činioci ispunjeni (da je direktni telefonski priključak ili bazni ISDN, bez uređaja, dvojničke, FM ili FMUX kutije, kao i da je u centrali instalirana oprema za pružanje usluge ADSL i da trenutno postoje slobodni kapaciteti), korisniku će biti ponuđena mogućnost prekida zahteva za uslugu ADSL u kampanji „Paket 3 Plus novi“ i podnošenje novog zahteva pod drugom kampanjom. U suprotnom, zahtev će imati status čekanja sve do stvaranja tehničkih mogućnosti.
„Đačka kampanja“

• „Đačka kampanja“ je naziv kampanje prodaje usluge ADSL pod posebno povoljnim uslovima za učenike osnovnih i srednjih škola. Trajanje kampanje je predviđeno od 01.06.2010. godine do 30.09.2010. godine, u kojoj se po realizaciji zahteva za uslugu ADSL ostvaruje pravo korišćenja izabranog Click paketa (od Click Start do Click 16) po ceni prve četiri mesečne pretplate po 1 dinar bez poreza. Nakon isteka promotivnog perioda, korisnik nastavlja korišćenje usluge ADSL i plaća izabrani ADSL Click paket u skladu sa važećim Cenovnikom.
• Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim trajanjem od 12 meseci.
• U toku trajanja ugovorne obaveze, uključujući i četiri meseca promotivnog perioda, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) isključivo na veće, dok povratak na manju ADSL brzinu (Click paket) nije moguć sve do isteka ugovorne obaveze. Po isteku ugovorne obaveze, ADSL brzina će moći da se smanjuje i povećava bez ograničenja, izuzev što se ne može odabrati paket Click Start (256/64 Kbs).
• Zahtev za uslugu ADSL u okviru „Đačke kampanje“ podnose roditelji učenika osnovnih i srednjih škola koji nemaju ADSL, odnosno punoletni učenici završnih godina srednjih škola. Ukoliko se zahtev podnosi preko kontakt centra, nije moguć odabir dostave modema, ugovora i druge neophodne opreme za korišćenje usluge ADSL na kućnu adresu, već se preuzimanje opreme i potpisivanje Ugovora vrši isključivo u korisničkom centru (poslovnici) Telekom Srbija a.d, kada je potrebno dostaviti, pored lične karte, i đačku knjižicu ili svedočanstvo na uvid.
Ukoliko se zahtev podnosi u korisničkom centru (poslovnici), pored lične karte, đačka knjižica ili svedočanstvo učenika se dostavlja na uvid prilikom podnošenja zahteva i u tom slučaju korisnik može odabrati uslugu dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu, koja je besplatna.
• Prijem zahteva:
- u poslovnicama (korisničkim centrima)
- putem kontakt centra (9818)
Za ovu kampanju nije mogućen odabir usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika, ukoliko se zahtev podnosi preko kontakt centra, dok je usluga dostave omogućena ukoliko se zahtev podnosi u poslovnici (korisničkom centru).
Kampanja „Odlikaši“

• Kampanja „Odlikaši“ je naziv kampanje prodaje usluge ADSL pod posebno povoljnim uslovima za odlične učenike osnovnih i srednjih škola. Trajanje kampanje je predviđeno od 01.06.2010. godine do 30.09.2010. godine, u kojoj se po realizaciji zahteva za uslugu ADSL ostvaruje pravo korišćenja izabranog Click paketa (od Click Start do Click 16) po ceni prvih šest mesečnih pretplata po 1 dinar bez poreza. Nakon isteka promotivnog perioda, korisnik nastavlja korišćenje usluge ADSL i plaća izabrani ADSL Click paket u skladu sa važećim Cenovnikom.
• Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim trajanjem od 12 meseci.
• U toku trajanja ugovorne obaveze, uključujući i šest meseci promotivnog perioda, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) isključivo na veće, dok povratak na manju ADSL brzinu (Click paket) nije moguć sve do isteka ugovorne obaveze. Po isteku ugovorne obaveze, ADSL brzina će moći da se smanjuje i povećava bez ograničenja, izuzev što se ne može odabrati paket Click Start (256/64 Kbs).
• Zahtev za uslugu ADSL u okviru kampanje „Odlikaši“ podnose roditelji učenika osnovnih i srednjih škola koji nemaju ADSL, odnosno punoletni učenici završnih godina srednjih škola. Ukoliko se zahtev podnosi preko kontakt centra, nije moguć odabir dostave modema, ugovora i druge neophodne opreme za korišćenje usluge ADSL na kućnu adresu, već se preuzimanje opreme i potpisivanje Ugovora vrši isključivo u korisničkom centru (poslovnici) Telekom Srbija a.d, kada je potrebno dostaviti, pored lične karte, i đačku knjižicu ili svedočanstvo na uvid.
Ukoliko se zahtev podnosi u korisničkom centru (poslovnici), pored lične karte, đačka knjižica ili svedočanstvo učenika se dostavlja na uvid prilikom podnošenja zahteva i u tom slučaju korisnik može odabrati uslugu dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu, koja je besplatna.
• Prijem zahteva:
- u poslovnicama (korisničkim centrima)
- putem kontakt centra (9818)
Za ovu kampanju nije mogućen odabir usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika, ukoliko se zahtev podnosi preko kontakt centra, dok je usluga dostave omogućena ukoliko se zahtev podnosi u poslovnici (korisničkom centru).Kampanja „ADSL + IPTV na probu“
• Kampanja „ADSL + IPTV na probu“ je namenjena isključivo novim korisnicima koji nemaju realizovane usluge ADSL i IPTV, a isti su prethodno odabrani po određenom kriterijumu od strane Telekom Srbija a.d. i njima je poslato obaveštenje da ispunjavaju uslove za realizaciju ADSL i IPTV priključka i o pogodnostima koje ova kampanja nudi. U okviru kampanje „ADSL + IPTV na probu“ korisnik po pozitivnoj realizaciji zahteva ostvaruje pravo na tri meseca probnog perioda, nakon čega korisnik može odlučiti da li će nastaviti sa korišćenjem obe usluge.
• Ukoliko se korisnik nakon isteka besplatnog promotivnog perioda korišćenja usluge IPTV odluči za dalje korišćenje, ista se naplaćuje godinu dana po ceni od 1 dinar bez poreza (svi paketi), dok se po punoj ceni fakturišu usluge Video na zahtev i Snimanje sadržaja, dok se pretplata za uslugu ADSL naplaćuje shodno izabranom Click paketu prilikom podnošenja zahteva.
• Ugovor se zaključuje na 15 meseci (3 probna meseca + 12 meseci). U slučaju prevremenog raskida Ugovora nakon isteka promotivnog perioda od tri meseca, korisnik plaća preostale pretplate po punoj ceni i za ADSL i za IPTV. U toku trajanja ugovorne obaveze, uključujući i tri meseca promotivnog perioda, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) isključivo na veće, dok povratak na manju ADSL brzinu (Click paket) nije moguć sve do isteka ugovorne obaveze. Po isteku ugovorne obaveze, ADSL brzina će moći da se smanjuje i povećava bez ograničenja, izuzev što se ne može odabrati paket Click Start (256/64 Kbs).
• U toku trajanja kampanje „ADSL + IPTV na probu“, korisnici imaju mogućnost korišćenja usluge ADSL (paketi Click 1 do Click 16; paket Click Start nije moguće odabrati), sa dinamičkom IP adresom, kao i svih paketa usluge IPTV.
• Za ovu kampanju nije mogućen odabir usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika, ukoliko se zahtev podnosi preko kontakt centra, dok je usluga dostave omogućena ukoliko se zahtev podnosi u poslovnici (korisničkom centru).
• Zahtev u okviru kampanje „ADSL + IPTV na probu“, po dobijanju obaveštenja da telefonski priključak ispunjava uslove za navedenu kampanju, može se evidentirati na podnosioca zahteva i bez da je isti nosilac pretplatničkog prava telefonskog priključka.
• Korisnici koji su dobili obaveštenje o promotivnoj kampanji „ADSL + IPTV na probu“ ispunjavaju sve mogućnoosti za realizaciju navedene kampanje, budući da su pre slanja obaveštenja izvršene neophodne provere. Takođe, zahtevi korisnika označeni u sistemu pod kampanjom „ADSL + IPTV na probu“ imaju viši nivo rešavanja zahteva u odnosu na ostale zahteve za usluge ADSL i IPTV, a kako bi se korisniku što pre omogućilo korišćenje pogodnosti iz kampanje.
• Zahtev za kampanju „ADSL + IPTV na probu“ korisnik može podneti u periodu od 14.06.2010. godine do 14.09.2010. godine
• Prijem zahteva:
- u poslovnici (korisničkom centru)
- preko kontakt centra (9818)
Za ovu kampanju nije mogućen odabir usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika, ukoliko se zahtev podnosi preko kontakt centra, dok je usluga dostave omogućena ukoliko se zahtev podnosi u poslovnici (korisničkom centru).Kampanja „ADSL za osobe sa invaliditetom“
• Pravo na pogodnosti kampanje „ADSL za osobe sa invaliditetom“ ostvaruju osobe čiji je stepen telesnog oštećenja od 70% do 100%, a koji u periodu od 01.06.2010. godine do 31.12.2010. godine podnesu zahtev za uslugu ADSL u okviru ove kampanje.
• Po realizaciji zahteva za uslugu ADSL, ostvaruje se pravo korišćenja ADSL paketa Click 1 po ceni od 499,00 dinara bez poreza na jednom telefonskom priključku, dok se svi ostali paketi (od Click 2 do Click 16; izbor paketa Click Start nije moguć) naplaćuju po važećem Cenovniku Telekom Srbija a.d.
• Ugovor se zaključuje na neodređeno vreme sa minimalnim periodom trajanja od 12 meseci i stupa na snagu danom potpisivanja.
• U toku trajanja ugovorne obaveze, korisnik može menjati ADSL brzine (Click pakete) isključivo na veće, s tim što promena ADSL brzine (Click paketa) automatski znači i prestanak važenja promotivnih uslova korišćenja paketa Click 1, budući da povratak na ovaj paket nije ponovno moguć. Po isteku ugovorne obaveze, ADSL brzina će moći da se smanjuje i povećava bez ograničenja, izuzev što se ne može odabrati paket Click Start (256/64 Kbs).
• Zahtev za kampanju „ADSL za osobe sa invaliditetom“ korisnici mogu podneti u periodu od 01.06.2010. godine do 31.12.2010. godine isključivo u korisničkom centru (poslovnici) Telekom Srbija a.d, uz odgovarajuću dokumentaciju i to:
- Rešenje o visini i stepenu telesnog oštećenja (izdaje Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje) ili
- Rešenje o visini i stepenu telesnog oštećenja (izdaje Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje) ili
- Rešenje o ostvarivanju prava na negu i pomoć drugog lica (izdaje Centar za socijalni rad na teritoriji opštine u kojoj korisnik ima prebivalište) i
- Lična karta na uvid

• Ukoliko kolrisnik već ostvaruje pravo na popust u mesečnoj pretplati i telefonskom saobraćaju po osnovu invaliditeta na telefonskom priključku (mobilnom ili fiksnom), pravo na zaključenje Ugovora za uslugu aDSL, pod uslovima ove kampanje, ostvaruju bez dokazivanja invaliditeta, samo uz važeći lični dokument (lična karta ili pasoš).
• Ugovor za uslugu ADSL sa popustom po osnovu invalideta mora da glasi na korisnika invalida na koga glasi i telefonski priključak za koji ostvaruje pravo na popust, odnosno koji je nosilac pretplatničkog prava telefonskog priključka označen u sistemu sa tarifom za invalide.
• Prijem zahteva:
- u poslovnici (korisničkom centru)
Za ovu kampanju je omogućen odabir besplatne usluge dostave ADSL modema, ugovora i druge prateće opreme na kućnu adresu korisnika.


Napomena
• Pogodnosti navedenih kampanja se ostvaruju bez obzira na to kada zahtev bude realizovan, budući da zahtev ostaje trajno evidentiran u sistemu Telekoma Srbija i označen kojoj kampanji pripada (npr. u slučaju trenutnih nepostojanja tehničkih mogućnosti za pozitivno rešavanje zahteva.

[Ovu poruku je menjao ORCA 2 dana 31.08.2010. u 02:03 GMT+1]
 
Odgovor na temu

owim
BG centar

Član broj: 30480
Poruke: 3567
*.rs
Via: [es] mailing liste

Sajt: owim1.wordpress.com


+106 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)31.08.2010. u 00:58 - pre 151 meseci
"_*Kampanja „ADSL + IPTV na probu“*_"

Dobio sam dopis za ovu promociju. Iz prilozenog teksta gore razumeo
sam da mogu da imam IPTV besplatno 15 meseci, dok za ADSL nista ne
pise posle probnog perioda (od tri meseca, koji je besplatan).
Pretpostavljam da ADSL regularno placam posle 3 meseca?
 
Odgovor na temu

ORCA 2
Telekom Srbija A.D. - Direkcija za
komercijalne poslove
Beograd

Član broj: 176520
Poruke: 372
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.open.telekom.rs


+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)31.08.2010. u 01:05 - pre 151 meseci
Nakon isteka probnog perioda od tri meseca, a ukoliko korisnik nastavi sa korišćenjem, uslugu ADSL plaća shodno izabranom Click paketu, po važećem Cenovniku Telekoma Srbija, dok se usluga IPTV naplaćuje prvih godinu dana u iznosu od 1 dinar mesečno bez PDV-a (svi paketi).
 
Odgovor na temu

owim
BG centar

Član broj: 30480
Poruke: 3567
*.rs
Via: [es] mailing liste

Sajt: owim1.wordpress.com


+106 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)31.08.2010. u 02:14 - pre 151 meseci
^ Hvala na super-brzom odgovoru! :)
 
Odgovor na temu

slamen
slavko nimcevic
subotica

Član broj: 15091
Poruke: 21
*.dynamic.isp.telekom.rs.Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)31.08.2010. u 16:46 - pre 151 meseci
A ona kampanja za studente Click4 po ceni Click1 ,je li jos aktuelna?
slamen
 
Odgovor na temu

ORCA 2
Telekom Srbija A.D. - Direkcija za
komercijalne poslove
Beograd

Član broj: 176520
Poruke: 372
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.open.telekom.rs


+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)04.09.2010. u 13:32 - pre 151 meseci
Kampanja "Tri meseca za dinar" je produžena do 31.12.2010.
 
Odgovor na temu

StfnMM
Stefan Mitrovic
Student
Beograd

Član broj: 201950
Poruke: 105
*.dynamic.isp.telekom.rs.+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)04.09.2010. u 17:42 - pre 151 meseci
Cool.

ORCA 2 imas Privatnu poruku ,molio bih te da je procitas ! :D

Pozz ;)
 
Odgovor na temu

zivanicd
Dejan Zivanic
KLADOVONET ISP
Kladovo

Član broj: 137218
Poruke: 1128
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.kladovo.net


+139 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)15.09.2010. u 09:09 - pre 150 meseci
Par pitanja:

1. Da li pravna lica imaju pravo da koriste akciju ADSL + IPTV
2. Koliki je maksimalni ADSL paket koji moze da se koristi zajedno sa uslugom IPTV
3. Sta je sa drugim STB uredjajem
4. Zasto u akciji 3 meseca besplatno ne dajete pakete vece od 4mbps ? Pri prijavi sistem kaze da "parica ne podrzava" iako je nakon isteka 3 meseca paket prebacen na 16Mbps bez ikakvih problema...

Koliko sam primetio u nasoj poslovnici sve akcije koje nudite (Odlikas, Djacka, 3 meseca dz) su ogranicene na max 4Mbps. Tek nakon isteka akcije moze da se ubrza paket. Trebalo bi da to naglasite i u reklami.

Inace ja sam licno koristio akciju 3 meseca besplatno i tek nakon isteka sam mogao da ubrzam ADSL na 16Mbps... Inace sam na 100 metara od poste tako da prica o "parici koja ne podrzava" ne drzi vodu :)

 
Odgovor na temu

irule

Član broj: 139819
Poruke: 81
*.dynamic.isp.telekom.rs.+1 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)21.09.2010. u 18:07 - pre 150 meseci
Pitanje za Orcu ili bilo kog ko bi mogao sa sigurnoscu da odgovori:
ova kampanja koju Telekom sada nudi za nove korisnike (ugovor na dve godine, 4 megabita adsl umesto 1Mb, + IPTV dzabe prvih godinu dana), da li ta kampanja vazi u konkretnom slucaju gde mi je istekao jednogodisnji ugovor pre 10 dana? Dakle, da li bih ja sada mogao da potpisem taj dvogodisnji ugovor u svojstvu novog korisnika i iskoristim te pogodnosti ili se ja i dalje tretiram kao stari korisnik i pored toga sto i je istekao ugovor?
 
Odgovor na temu

easyyu
Pol isidor
MSc. Elektrotehnika-Telekomunikacije
Kanjiza

Član broj: 18220
Poruke: 1729
*.dynamic.isp.telekom.rs.

ICQ: 314201297


+170 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 02:45 - pre 150 meseci
Citat:
irule: Pitanje za Orcu ili bilo kog ko bi mogao sa sigurnoscu da odgovori:
ova kampanja koju Telekom sada nudi za nove korisnike (ugovor na dve godine, 4 megabita adsl umesto 1Mb, + IPTV dzabe prvih godinu dana), da li ta kampanja vazi u konkretnom slucaju gde mi je istekao jednogodisnji ugovor pre 10 dana? Dakle, da li bih ja sada mogao da potpisem taj dvogodisnji ugovor u svojstvu novog korisnika i iskoristim te pogodnosti ili se ja i dalje tretiram kao stari korisnik i pored toga sto i je istekao ugovor?

I mene zanima :)
 
Odgovor na temu

RADOVAN IV
EPS
okolina Lazarevca

Član broj: 34476
Poruke: 222
80.93.232.*+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 10:54 - pre 150 meseci
Evo, ja ću da vam odgovorim, upravo zvao 9813 i hteo da se prijavim za IPTV + adsl klik4, pošto mi je jednogodišnji ugovor istekao u junu, ali mi operater rekao da sačekam da proveri pošto imaju "ograničeni" broj . Posle 2-3 minuta se ljubazno javila i rekla da mogu i stari korisnici kojima je ugovor istekao, ALI da daju po principu "nasumičnog" ?!?!? izbora, jer je broj ograničen i ja naravno NISAM izabran, ali mogu da se prijavim i potpisem aneks ugovora za neki drugi paket, npr za đake pošto mi je starija ćerka odlikaš, bez vraćanja opreme i raskida ugovora itd...itd....
Znači, oni koji poznaju, za razliku od mene, nekog "čiku ili tetu" u telekomu, a istekao im stari ugovor, mogu vrlo lako i "nasumično" da budu izabrani i uzmu ovaj paket IPTV + 4mb ADSL uz potpis samo aneksa ugovora, bez bilo kakvog raskida i vraćanja opreme.


PS. kao dugogodišnji član ovog foruma izvinjavam se moderatoru calexx-u i ostalima jer sam bespotrebno pokrenuo novu temu po ovom pitanju

http://www.elitesecurity.org/t...oma-ali-samo-za-nove-korisnike

previdevši upravo ovu, iziritiran ponašanjem Telekoma prema ljudima sa kojima već imaju potpisan ugovor...
Pozdrav
 
Odgovor na temu

Strale
Posta Srbije
Surcin

Član broj: 59181
Poruke: 1014
*.dynamic.isp.telekom.rs.+4 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 11:35 - pre 150 meseci
Zamolicu moderatora da mi ne obrise ovu poruku, inace cuveni ORCA koji sve zna sta se desava ovo ne zna pa mislim da su njegovi buduci komentari na moju poruku suvisni. Samo cu napisati u telekomu se najavljuje smanjenje cena, i ne znaju svi zaposleni za to. Znaci pripremi te se. Vektor je vec poveco brzine a sbb kao sto znamo uz vezivanje na 12 meseci je najmanji paket 4Mbit videcemo sta ce telekom uraditi sa cenama.

[Ovu poruku je menjao Strale dana 22.09.2010. u 13:16 GMT+1]
 
Odgovor na temu

irule

Član broj: 139819
Poruke: 81
*.dynamic.isp.telekom.rs.+1 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 17:47 - pre 150 meseci
Hvala vam obojici na informacijama.

@ Radovan, znaci mi koji imamo istekle ugovore treba da se molimo Bogu da nas kao izvuku iz bubnja dok je promocija zagarantovana svim korisnicima koji prvi put ulaze u ugovorni odnos?

@ Strale, jel to iz nekog pouzdanog izvora?
 
Odgovor na temu

salac_ue
Aleksandar Novaković
Sevojno

Član broj: 50476
Poruke: 194
*.dynamic.isp.telekom.rs.+1 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 17:58 - pre 150 meseci
E, pa lepo 3
Znači da `vatam nekog u Lelekomu da mi završi prelazak sa postojećeg paketa na ovu novu promociju. Zato meni niko iz Lelekoma 3 dana ne odgovara na pitanje da li mogu da promenim paket.

@strale
a `oće li smanjivati cene ili duplirati brzine???
Jednu kriglu nikšićkog!
 
Odgovor na temu

RADOVAN IV
EPS
okolina Lazarevca

Član broj: 34476
Poruke: 222
*.dynamic.isp.telekom.rs.+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 20:23 - pre 150 meseci
Bio sam danas posle posla sa poznanikom u poslovnici, i praveći se nevešt pitao za ovu akciju,i mladji službenik je primio naše zahteve bez problema , kao može , može samo će te morati da sačekate neki dan i da će nas pozvati da potpišemo nove ugovore... čak se raspitivao i koje rutere imamo, da li su sa 4 porta i da li ih je potrebno menjati. Medjutim, na kraju kada je sve završio, ušla je njegova starija koleginica i kada je objasnio sta hoćemo, zavrtila glavom i rekla: pa nisam bas sigurna da će moći, ali ostavili ste podatke pa ćemo vam javiti u svakom slucaju ...
E sad, prvo mi operaterka rekla preko telefona da ne može, zatim službenik u poslovnici - ma može, može naravno , i na kraju ova zbunjena ...pa vi sad budite pametni....
U svakom slučaju, od svih troje sam dobio informaciju da više NE MORA da se raskida ugovor, gasi port i vraća oprema i koliko sam shvatio,da im je "sporna " samo ova akcija od 4mb po ceni 1mb, a na ostale se može preći bez problema . A šta će biti, javiću, a i vi ostali najbolje do poslovnice pa se raspitajte, pa šta vam bog da, nadam se da će te ipak uspeti, a gospoda u Telekomu usaglasiti stavove.
Pozdrav

 
Odgovor na temu

ORCA 2
Telekom Srbija A.D. - Direkcija za
komercijalne poslove
Beograd

Član broj: 176520
Poruke: 372
*.dynamic.isp.telekom.rs.

Sajt: www.open.telekom.rs


+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)22.09.2010. u 21:09 - pre 150 meseci
Citat:
Strale: Zamolicu moderatora da mi ne obrise ovu poruku, inace cuveni ORCA koji sve zna sta se desava ovo ne zna pa mislim da su njegovi buduci komentari na moju poruku suvisni. Samo cu napisati u telekomu se najavljuje smanjenje cena, i ne znaju svi zaposleni za to. Znaci pripremi te se. Vektor je vec poveco brzine a sbb kao sto znamo uz vezivanje na 12 meseci je najmanji paket 4Mbit videcemo sta ce telekom uraditi sa cenama.

[Ovu poruku je menjao Strale dana 22.09.2010. u 13:16 GMT+1]


S obzirom da je broj aktuelnih kampanja za usluge ADSL i IPTV, kao i činjenici da se informacije o kampanjama menjaju svakodnevno, ne mogu iznositi nezvanične i nepotpune informacije.

U svakom slučaju, Sektoru za rezidencijalnu prodaju (koji je odgovoran za sprovođenje ove kampanje i interno informisanje u vezi ove kampanje) je prosleđeno pitanje u vezi aktuelnih kampanja, u cilju dobijanja zvaničnih informacija o tome koji korisnik ima pravo na zasnivanje ugovornog odnosa, i da li postojeći korisnici usluge ADSL mogu podneti zahtev za aktuelnu kampanju, a bez prekida pretplatničkog odnosa i ostvarivanja prava na pogodnosti nove kampanje.

Budući da je obim posla poslednjih dana dosta veliki, svakako da će nadležna Služba blagovremeno odgovoriti. Bez zvaničnih informacija, svakako ne mogu davati nikakve informacije.


Takođe, agentima Korisničkog servisa 9813 i operaterima Korisničkog servisa 9818 će biti skrenuta pažnja na to da se korisnicima moraju davati isključivo proverene i zvanične informacije, s obzirom je broj primedbi i žalbi na njihov rad uvećan poslednjih dana, jer postoje korisnici kojima je u korisničkom centru (poslovnici) data drugačija informacija od prvobitno dobijene.
 
Odgovor na temu

RADOVAN IV
EPS
okolina Lazarevca

Član broj: 34476
Poruke: 222
80.93.232.*+7 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)23.09.2010. u 06:20 - pre 150 meseci

Gospodine Orca 2, nemojte nas pogrešno shvatiti. Niko ne optužuje ni Vas koji se bar trudite da date neku informaciju, a ni službenike koji daju informacije takve kakve su, već ljude u Telekomu koji odlučuju i koji se i dalje smušeno odnose prema korisnicima.
Pa pogledajte paradoks u Vašem drugom pasusu :

”U svakom slučaju, Sektoru za rezidencijalnu prodaju (koji je odgovoran za sprovođenje ove kampanje i interno informisanje u vezi ove kampanje) je prosleđeno pitanje u vezi aktuelnih kampanja, u cilju dobijanja zvaničnih informacija o tome koji korisnik ima pravo na zasnivanje ugovornog odnosa…”

Pitanje je prosto, zašto je to učinjeno SADA, kada je kampanja već krenula, a ne pre nego je počela, i izbeglo unošenje nepotrebnih zabuna i nervoze, a pogotovo Vi ste upoznati koliko je ovde na forumu traženo povećanje brzina, i poređenje usluga ADSL-a Telekoma sa SBB. I sad na kraju, kad vam jedni kažu može, drugi ne, treći nasumično možete pretpostaviti kakve to reakcije izaziva kod korisnika.

Drugo, a verovatno i prvo pitanje za Vaše pretpostavljene se odnosi na sledeće :

“ …da li postojeći korisnici usluge ADSL mogu podneti zahtev za aktuelnu kampanju, a bez prekida pretplatničkog odnosa i ostvarivanja prava na pogodnosti nove kampanje.”

Postojeći korisnici, koliko ja shvatam a ispravite me ako grešim, su ljudi pod važećim ugovorom, i to niko ne osporava.Ali, zašto se ljudi sa isteklim ugovorom i dalje tretiraju kao “ i dalje manje bitno vlasništvo Telekoma “. Jednostavno, ako sam potpisao ugovor na godinu dana, i ako je taj ugovor istekao, po čemu to nemam pravo na novi ugovor i na sve ono što taj novi ugovor nosi sa sobom ?! S jedne strane, banke me zatrpavaju sa ponudama novih kredita i “pogodnostima“ koje sa njima idu, a ovde moram da jurim nekog da bi mu stavio pare u džep !
Pozdrav

 
Odgovor na temu

ivica77
Krusevac

Član broj: 13869
Poruke: 273
*.dynamic.isp.telekom.rs.Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)23.09.2010. u 16:27 - pre 150 meseci
Meni 5. oktobra istice ugovor sa telekomom za ADSL. Svih 12 meseci sam placao punu cenu, nisam imao tu srecu da bar jedan mesec koristim gratis net, to je pocelo 20-ak dana nakon sto sam potpisao ugovor.
Sad bih iskreno da iskoristim tu mogucnost. Ako ne kod Telekoma onda kod nekog drugog provajdera, jer gotovo svi daju prva 3 meseca za 1rsd+pdv. Ipak, najjednostavnije bi bilo da produzim ugovor sa Telekomom i da uzmem jedan od promo paketa. Da li je to moguce?
U ugovoru pise da je rok za raskid ugovora 30 dana, jel to vazi samo u okviru tih 12 meseci ili i kasnije posto meni ugovor istice 05.10.2010. dakle za petnaestak dana? Kakva su iskustva onih koji su raskidali ugovor sa Telekomom?
 
Odgovor na temu

MilanMilan
Côte d'Azur

Član broj: 44664
Poruke: 362
*.dynamic.isp.telekom.rs.+17 Profil

icon Re: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)24.09.2010. u 10:43 - pre 150 meseci
Meni je ugovor istekao odavno, i niko mi nista ne nudi, tako da sam ja resio da lepo predjem na drugog provajdera. Gde je tu logika da postojece korisnike tretiras kao manje vredne, dok novima dajes kule i gradove?? Epa, neces ga majci. Evo sad cu da sednem da prelistam sta nude ostali, izaberem jedno, i idem po migracioni kod.
 
Odgovor na temu

[es] :: ISP :: ADSL :: Aktuelne Telekom ADSL promocije (na jednom mestu)

Strane: 1 2 3 4 5 ... Dalje > >>

[ Pregleda: 178638 | Odgovora: 629 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.