Citat:
flylord: Molio bih te da das neki dokaz za tvoju tvrdnju
E pa ne znam kakav ti dokaz treba ali je moj MIK i broj telefona su sigurno procureli ovde. Kako? Ne znam i ne interesuje me.
Ali je cinjenica da je meni MIK izdat pre destak dana i da ja taj MIK nisam unosio ni kod jednog provajdera u njihovim online prijavama.
Kada mi je izdat MIK ja sam istog trenutka otisao u TELEKOM (zgrada do zgrade od mog starog provajdera) i u TELEKOMU nisu ni pogledali potvrdu o MIK jer cim su ukucali broj mog fiksnog telefona rekli su mi da se broj menja i da ne mogu da realizuju moj uslugu dok mi se broj ne promeni. I tu krecu moje muke sa onim radnicama u poslovnici i sa sefom poslovnice.
Da ne duzim dalje oko mog problema sa ADSL-om. ja se juce obracam clanu ORCA 2 koji nas ovde obavestava cesto i koji radi u telekomu i njemu saljem moje podatake putem pp da probam ovaj problem nekako da resim. On kontaktira svoje kolege koje me obavestavaju da je sluzba koja radi promenu broja upoznata sa mojim problemom i da ce problem biti resen. To se sve desavalo juce (nase pisanje pp) u toku dana do 3 sata popodne kada su me zvali iz telekoma.
I gle cuda, od jutros od 9 sati imam pozive od raznih provajdera, zvalo je njih 3(broja) od kojih sam samo za jednog cuo i kojeg su sigurno izmislili i koji pricaju da imaju zahtev za realizaciju MIK-a cak mi i pricaju koji je. Kad sam ih sve redom zvao i pitao ko su oni svi pricaju istu pricu kako sam ja 13.maja podneo online zahtev za adsl (celog dana bio na poslu).
I kada je pocinjem da vicem da zloupotrebljavaju moje licne podatke koje sam jedino ostavljao ovde i to im kazem jedni spustaju slusalicu, drugi pocinju da mucaju i prave me budalom.
U svakom slucaju bas bi voleo da neko od njih podnese zahtev telekomu da mogu da ih nadjem i saznam za koje provajdere rade i da sa ja licno malo razjasnim i da mi pokazu sa kojih je to IP adresa podnosen zahtev. Pa kad im koske polomim e onda cu malo da piskaram RATELU i sudu za zloupotrebu licnih podataka.
Neko je ovde brljao po ORCA 2 porukama verovatno neko ko je zaposlen u provajderu ko je konkurent TELEKOMU, pa malo uzeo moje podatke i popunjavao online prijave kod drugih provajdera.
[Ovu poruku je menjao shexpirsheq dana 13.05.2010. u 18:36 GMT+1]