Grupne polise - Windows Server 2003
16.11.2009. u 14:00 · pre 206 meseci
#1
Imam jednu nedoumicu, šta se dešava kada se podešavanje u okviru default domenske polise promeni sa not configured na enabled a kasnije kada prestane potreba za tim podešavanjem vrati podešavanje sa enabled na not configured. Da li to podešavanje pamti vrednosti koje se podrazumevaju kada je podešavanje not configured.