molio bih te da objasniš zbog čega stalno misliš da ja nekoga mrzim u ovoj državi, forumu, i slično? Odakle ti te insinuacije i ideje?
U svom jutrošnjem postu izrazio sam protest kao građanin ove zemlje zbog noćnih otimačina domena. Ja ne delim vrednosti tog pokreta, ali se bunim zbog lopovije koja je počinjena. Bio sam i uz DS kada su im oteli domen. I bio bih i uz vas da vam neka baraba ukrade domen foruma. Reč je o principu.
Prvo RNIDS nije državna organizacija već privatna. Zašto onda ne gase i gej
sajtove sa domenom .RS, ima ih. Zašto već sedam dana traje tv. teror Srbije koje
ima 3%. Gde su tu moja prava?
Želeo bih da RNIDS objavi ko je taj koji je suspendovao domen SNP? Da vidimo da li
je to moćni Nenad Krajnović, onaj isti koji je u leto 2000 sa Mirjanom Tasić oteo
predsedniku vlade Srbije dr. Đinđiću www.ds.org.yu. Da vidimo da li je imao pravo
da to uradi...Gde mu je sudski nalog..Ovakvim kukavičkim napadima guši se
demokratija u Srbiji.
Ako meni neko pokuša oteti moje .RS domene, ja ću pozvati SUP u Despota Stefana. A
moji prijatelji će nači način da skrenute domene vrate u funkciju.
Pozivam SNP da tuži RNIDS i da traži milionsku odštetu. Ovo je organizovani
kriminal na koji sam upozorio još u martu 2008.
Ja tu nikoga ne mrzim. Čak pozivam sud da reaguje i da se ovakvo "ad hok" otimanje zakonski procesuira i nadoknadi šteta. Jel treba da im predjemo preko ovoga? Sutra će doći po domen www.pilici.rs, jer je eto Orka protiv klanja pilića.
Šta god ti o meni mislio, tvoja konstatacija "ustavom je zabranjeno promovisanje mrznje" ne stoji.