Citat:
arsa xx:
Text na strani(pod poslovi i mallorca) probaj Tahoma font sa bojom #222222 - #333333
i linkove(obicne) na strani da nebudu plavi ili da ublazis plavu da neodudaraju.
Naravno maknes crnju i stavis belkinju ili belca :)
Header ne moze da se stigne da se procita ...
Inace, zavrsava posao sto je i najbitnije.
Manco mogao bi da sacekas par dana dok drugi daju kritike, da ne budes uvek prvi.
E da vidis to sam potpuno propustio da promenim font. Joj boze.
U pravu si sto se tice toga da zavrsava posao. Zbog toga mi i treba. Nekim likovima treba da dostavim ponudu za neke sajtove i razne gluposti. Samo sto to istice vrlo brzo pa mi treba site gotov jos veceras.
Ajde ako neko ima neku lepu ribu za na sajt nek posalje fotku, bas mi treba a nemam nista sto bi odgovaralo.
Header, da da, pa to mi je prva stvar uradjena u flash-u. Cuti dobro je sto je i ovako, toliko sam se iznervirao sa Flash-om da mi je doslo da "crtam" u photoshopu frejm po frejm. Ja kazem jedno on drugo. A i jos su razlicite precice :(
A header i hocu da namestim da ispisuje jos ponesto, malo sporije ocigledno. I da se posle recimo dva vrtenja zaustavi, ako vec ne smislim da reaguje na pointer misa nekako ili staq vec.
A sto se boja tice, pa evo sad sam uzeo Color Schemer pa da vidimo kako ce da ispadne.
Menu ostaje sastrane to je definitivno. Pa ne bih znao cime da popunim prazninu kada ga ne bi bilo ;) Samo sto ce biti tamniji, i dugmici i ono ispod gde su linkovi.
Ajde pogledajte recimo veceras kasnije pa mi recite sta onda mislite dok samo napravim "novu verziju".
Hvala ljudi.