Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Redirekcija standardnog izlaza u javi

[es] :: Java :: Redirekcija standardnog izlaza u javi

[ Pregleda: 1358 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

glamoc

Član broj: 125620
Poruke: 346
212.200.65.*



+1 Profil

icon Redirekcija standardnog izlaza u javi16.08.2009. u 17:57 - pre 158 meseci
Radim jedan program koji treba da ima mogucnost pokretanja i sa standardne linije i GUI podrsku,a jedan od zahteva je da ukoliko se
dogodi greska u GUI okruzenju treba da se ispise neka poruka greske na prozoru pokrenutog programa.Interesuje me da li je moguce
da ja u catch klauzuli preusmerim standardni izlaz na recimo neku labelu i da se greske automacki tamo ispisuji.
Ako neko ima neki dobar predlog za ovaj problem neka pise.
Pozdrav
Kad covjeka napusti Sunce njegovog zavicaja ko ce mu posvijetliti na putu povratka
 
Odgovor na temu

nemnesic
nemnesic
Software Developer
Vranje Florida

Moderator
Član broj: 44355
Poruke: 799
*.com
Via: [es] mailing liste



+63 Profil

icon Re: Redirekcija standardnog izlaza u javi16.08.2009. u 18:57 - pre 158 meseci
naravno da moze
napisi jednu methodu koja ce da prebacuje Exception u String. Pogledaj
net imas mnogo primera. hint: stack to string

i onda uradi nesto ovako

Code:

try{
       //code code code
}catch(Exception e){
     String errorForUser = stackToString(e);

}

 
Odgovor na temu

hyle
Perica Milošević
Belgrade

Član broj: 30030
Poruke: 150
95.180.24.*

Sajt: www.linkedin.com/in/peric..


+4 Profil

icon Re: Redirekcija standardnog izlaza u javi16.08.2009. u 21:09 - pre 158 meseci
http://unserializableone.blogs...ystemout-and-systemerr-to.html
 
Odgovor na temu

[es] :: Java :: Redirekcija standardnog izlaza u javi

[ Pregleda: 1358 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.