Imao sam isti problem na HP iPAQ rw6815. Da, u pitanju je potpuno drugačiji PPC ali postoji jedno univerzalno rešenje koje donekle može da reši ovaj problem.
Dakle, idi na xda-developers i potraži link za SRS WoW plugin, skini ga i instaliraj. Uradi soft reset i uđi u meni SRS WoW. Tu ćeš naći par podešenja za zvuk pa čačkaj i isprobavaj šta ti najviše radi posao. Ovo ti neće pojačati zvuk ali možeš da ispomeraš i naglasiš pojedine frekvencije i na taj način da malo "ušiljiš" zvuk da više odgovara ugrađenim zvučnicima i da na taj način budu efikasniji u reprodukciji.
Recimo meni je na HP-u zvuk bio kompletno u visokim tonovima i šta god da sam pustio čulo se onako neprijatno i kreštavo... pomerio sam Trubass podešenje na minimum i time nabio "njonju" tj. naglsio srednje i rešio problem. Sad se čini da je glasniji a nije... samo je drugačija frekvencija reprodukovanja koja više odgovara tima malim zvučničićima.
Eto... nadam se da će ti ovo bar malo pomoći.
P.S.: pokušaj da nađeš i drugi drajver za zvuk (obično par DLLova). Za iPAQ na žalost nisam uspeo da nađem ali sam video da za neke postoji.
CheerZ
To start press any key... D`OH where is the "ANY" key???