1. K-World V-Stream sa BT 878A chipom (37 €),
2. MSI TV@nywhere sa CX 2388X chipom (46 €),
3. Leadtek WinFast 2000 XP Deluxe sa BT 878A chipom (52 €), i
4. Leadtek WinFast 2000 XP Expert sa CX 2388X chipom (nisam nige nasao cenu).
Znam sve podatke o karticama ali me intesuje sledece :
1. Kolika je razlika izmedju ova dva Connexant chipa, tj. da li je 10 bitni chip (CX 2388X) po performansama znatno bolji od starog 8 bitnog (BT 878A) ili je razlika neznatna ?
2. Intresuje me da li uopste vredi kupovati TV/FM karticu, posto imam 17 “ TFT LCD monitor i kablovsku televiziju (KDS PTT), odnosno da li cu uopste moci da vidim neku normalnu sliku u toj kombinaciji (bez seckanja, mesanja i slicnih problema) ?
3. Koja od navedenih kartica ima najbolji FM radio ?
Iskreno ja bih najradije uzeo MSI TV@nywhere ili Leadtek WinFast 2000 XP Expert (verovatno pre Leadtek ako je do 60 €), ali sam cuo i procitao da je kod MSI TV@nywhere slika ocaj, jer su drajveri novi i puni bagova, ali da ima vise potencijala od kartca sa BT 878A chipom, i sa novim verzijama drajvera se ocekuje da ce to biti ispravljeno.
Intresuje me da li vredi uzeti hardverski bolju kartu i cekati nove drajvere, i to ko zna koliko dugo ili ici na sigurno i uzeti slabiji hardver, ali sa proverenim drajverima ?
Intresuje me da li neko zna da li i Leadtek WinFast 2000 XP Expert ima istih problema sa slikom ko MSI TV@nywhere i koja je cena toj kartici posto nigde nisam uspeo da nadjem njen opis i cenu, ne racunajuci Leadtekov sajt !!!
Karticu nameravam da kupim pre Nove godine tako da bih molio sve koji imaju informacije da napisu sve sta znaju !!!
Dodao bi da Leadtek WinFast 2000 XP Deluxe i Expert imaju PIP (Picture in picture) funkciju koju nema ni jedna kartica u toj klasi, sto je sigurno favorizuje u mom izboru.
Asus-a, Hauppauge, Pinnacle (Miro), Prolink, ili bilo koje druge proizvodjace ne predlazite jer ih ne bi uzimao. Dakle samo one koje sam opisao u postu !!!
Pozdrav
Aye caramba !!!