Bolje je raditi dosta manjih paslova i dobijati ih, nego grabiti velike i odvaljivati cifre i NE dobijati ih...
Opet ako sam ja recimo vrhunski dizajner a iza sebe nemam neku pozamašnu referencu ja niti ću dobiti taj posao niti će me shvatati ozbiljno kada se kaže cifra, a ako si ti u startu skroman i pre svega realan radiš pošteno ne preteruješ sa cenama tako radiš dosta dugo da bi nagurao sebi odličan portfolio i reference, sledeći put možeš odvaliti cenu i dobiti posao sigurno.
Problem je što kod nas mladi "dizajneri" umišljaju da su svetski poznati dizajner pa odvaljuju cene, to je već drugi problem...
P.S. Svaka čast za kutijice odlično si ih odradio. Imajući u vidu da su to kutijice od onog najjadnijeg i najmekšeg kartončića, i da služe za masne delove

i da ih ljudi (iz iskustva) niti pogledaju samo rascepaju i bace u kantu...odlično prošao i dobar posao si naplatio, sa realnom cifrom. Sad se premišljam neko vreme i ja bih sigurno naplatio to 200-250€ viš nebih sigurno imajući u vidu za čega će da služi ta kutija, a to je ja mislim u ovakvom dizajnu najbitniji detalj.
SUDO is your best friend, whit him... u can do anything!