Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

php i anchor tagovi

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: php i anchor tagovi

[ Pregleda: 1575 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

simun l
web

Član broj: 223957
Poruke: 14
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon php i anchor tagovi29.05.2009. u 10:27 - pre 138 meseci
pozdrav svima

imam link http://rivieradekor.hr/katalog_admin/pages/dokument.php#15

sad me zanima kako bi mogao pomocu echo ili print funkcije ispisati broj 15 iz url-a tj. bilo koj broj koj se nalazi poslje # u url-u

helppp


 
Odgovor na temu

vatri
Banja Luka, RS

Član broj: 68697
Poruke: 1006
*.dynamic.dsl.t-2.net.



+18 Profil

icon Re: php i anchor tagovi29.05.2009. u 11:07 - pre 138 meseci
http://www.zend.com/en/forums/...5fb7e0b8&t=msg&th=3616
 
Odgovor na temu

Nikola Poša
Backend (PHP) developer
Humanity d.o.o.
Beograd

Član broj: 173839
Poruke: 1616
*.adsl-a-1.sezampro.yu.

Sajt: www.nikolaposa.in.rs


+33 Profil

icon Re: php i anchor tagovi29.05.2009. u 12:40 - pre 138 meseci
Code:

$url = 'http://rivieradekor.hr/katalog_admin/pages/dokument.php#15';
echo substr($url, strpos($url, '#')+1);


 
Odgovor na temu

simun l
web

Član broj: 223957
Poruke: 14
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: php i anchor tagovi29.05.2009. u 13:08 - pre 138 meseci
fala

ali vec sam se snaso i umjesto anchor taga ubacio href="pages/dokument.php?id=<?=$object['id']?>">dokumenti</a>

sad imam jos jedan problem a to je u ovoj liniji koda

$this->uploadLocation = '../../static/gallery/products/'.DIRECTORY_SEPARATOR;

nakon products/ bi trebao ubaciti $_GET['id'] ali mi nikako neuspjeva

neka ideja mozda zasto mi to neradi?



 
Odgovor na temu

bugsu
Vojvodina - Subotica

Član broj: 40006
Poruke: 381
79.101.171.*



+3 Profil

icon Re: php i anchor tagovi29.05.2009. u 14:35 - pre 138 meseci
Citat:
simun l: fala

ali vec sam se snaso i umjesto anchor taga ubacio href="pages/dokument.php?id=<?=$object['id']?>">dokumenti</a>

sad imam jos jedan problem a to je u ovoj liniji koda

$this->uploadLocation = '../../static/gallery/products/'.DIRECTORY_SEPARATOR;

nakon products/ bi trebao ubaciti $_GET['id'] ali mi nikako neuspjeva

neka ideja mozda zasto mi to neradi?



$nekid = $_GET['id'];
$this->uploadLocation = '../../static/gallery/products/$nekid'.DIRECTORY_SEPARATOR;
ovako nesto?



izvini ako te nisam dobro razumeo ....
Say NO to pop culture!!!
Crno je uvek u modi....
 
Odgovor na temu

simun l
web

Član broj: 223957
Poruke: 14
*.adsl.net.t-com.hr.



Profil

icon Re: php i anchor tagovi29.05.2009. u 14:37 - pre 138 meseci
uspio sam to rijestit tako da sam napisao:

$this->uploadLocation = "../../static/gallery/products/" . $_GET['id'] .DIRECTORY_SEPARATOR;

probao sam i ovo sto mi je bugsu preporucio ali nije mi radilo
 
Odgovor na temu

[es] :: PHP :: PHP za početnike :: php i anchor tagovi

[ Pregleda: 1575 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.