Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Mogucnost da procedura kreira trigger???

[es] :: MS SQL :: Mogucnost da procedura kreira trigger???

[ Pregleda: 1309 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

kruskica
kruskica
student
bg

Član broj: 221992
Poruke: 4
212.200.34.*



Profil

icon Mogucnost da procedura kreira trigger???15.05.2009. u 17:19 - pre 132 meseci
Da li postoji mogucnost da kreiram proceduru koja kreira trigger i koju kasnije izvrsavati kad mi zatreba?
 
Odgovor na temu

adopilot
Admir Hodžić
It menager
Sarajevo BiH

Član broj: 123492
Poruke: 134
217.199.133.*

Sajt: nemam ja to


Profil

icon Re: Mogucnost da procedura kreira trigger???18.05.2009. u 10:43 - pre 132 meseci
Možda da probate sa dinamic SQL-l opcijama

Probaj te uzeti ovaj prolaz

Code:


declare @komada varchar(max);

set @komanda='Create index ' -- Ovdije napravite komandu za generisanje Trigera u T sql kodu

exec (@komanda) -- Sada jednostavno izvršte generisnu komandu

-- ovo sve se može smjesitit i u uskladištenu proceduru koju bi poslije mogli pozivati



Edited: Dodan link gdije je to malo pobolje objašnjeno

[URL]http://www.sqlteam.com/article/introduction-to-dynamic-sql-part-2[/URL]

S poštovanjem
 
Odgovor na temu

[es] :: MS SQL :: Mogucnost da procedura kreira trigger???

[ Pregleda: 1309 | Odgovora: 1 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.