Srodne teme
Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Postoji li vizualni editor DIV-ova?

[es] :: Web dizajn softver :: Postoji li vizualni editor DIV-ova?

[ Pregleda: 2476 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

virtualVoid

Član broj: 161084
Poruke: 698



+28 Profil

icon Postoji li vizualni editor DIV-ova?14.04.2009. u 13:15 - pre 165 meseci
Postoji li program koji ima mogucnost podesavanja DIV-ova u design modu? Npr. ne znam napamet zelim li da neki div bude 3px ili 13px udaljen od neceg drugog, te da ja imam mogucnost pomjerati taj div na poziciju koja se meni svidja, a da editor sam updatira css stylesheet.

hvala
...
 
Odgovor na temu

Ljubiša Begović
Ljubiša Begović
Beograd

Član broj: 203776
Poruke: 510
..178.212.adsl.dyn.beotel.net.

Sajt: www.besplatne-igrice-igre..


+31 Profil

icon Re: Postoji li vizualni editor DIV-ova?01.09.2009. u 00:49 - pre 161 meseci
Adobe GoLive

Mada je bolje naučiti pisati css kod ručno i sve lepo kontrolisati...
 
Odgovor na temu

Stranger2
Stranger2

Član broj: 143429
Poruke: 2572
77.237.114.*

Sajt: www.videomajstor.com


+43 Profil

icon Re: Postoji li vizualni editor DIV-ova?06.09.2009. u 21:36 - pre 160 meseci
Adobe GoLive se mislim ne proizvodi vise. Sada ga je zamenio Adobe Dreamweaver
 
Odgovor na temu

achris
Ponekad zemlja

Član broj: 59037
Poruke: 158
*.neobee.net.



+10 Profil

icon Re: Postoji li vizualni editor DIV-ova?25.11.2009. u 20:35 - pre 158 meseci
Evo ovako:

<div style="position:absolute;"> ovde ide sadrzaj div-a</div>

na ovaj nacin mozes da postavljas div misem gde hoces i da ga skupljas i siris u Dreamwaver-u.

Naravno ova opcija da position:absolute moze da bude i prepreka u nekim momentima.

Ja na primer racunam i crtam svaki element odnosno mi dizajner kada preda dizajn ispise sve kordinate i velicine
elemenata iz Photo Shop-a prilikom slajsovanje...
Nije bitno ko kaze vec sta kaze...
 
Odgovor na temu

virtualVoid

Član broj: 161084
Poruke: 698



+28 Profil

icon Re: Postoji li vizualni editor DIV-ova?25.11.2009. u 22:36 - pre 158 meseci
cool idem odmah probati ovo
...
 
Odgovor na temu

achris
Ponekad zemlja

Član broj: 59037
Poruke: 158
*.neobee.net.



+10 Profil

icon Re: Postoji li vizualni editor DIV-ova?28.11.2009. u 01:47 - pre 158 meseci
Ajd samo javi sta si uradio...
Ako ti treba pomoc javi se.
Nije bitno ko kaze vec sta kaze...
 
Odgovor na temu

[es] :: Web dizajn softver :: Postoji li vizualni editor DIV-ova?

[ Pregleda: 2476 | Odgovora: 5 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.