Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

switch i case u flash-u?

[es] :: Flash :: switch i case u flash-u?

[ Pregleda: 3243 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

melisa2003

Član broj: 16908
Poruke: 9
*.uzzpro.sr.gov.yu



Profil

icon switch i case u flash-u?26.11.2003. u 18:41 - pre 229 meseci
kako da napisem action script za upotrebu case opcije?

situacija je sledeca...imam 5 radio button-a...zavisno od toga koji od njih je izabran,
otvara se neka html stranica...

unapred hvala
 
Odgovor na temu

manca
N/A

Član broj: 460
Poruke: 1299
*.ptt.yu

Jabber: manca@elitesecurity.org
ICQ: 94432046
Sajt: www.mtldesign.co.sr


+1 Profil

icon Re: switch i case u flash-u?26.11.2003. u 20:47 - pre 229 meseci
nesto tipa: */ ovo nije resenje tvog problema, vec samo sample za swich,break,case/*
Code:

onClipEvent (load) {
mydate = new Date();
Day = mydate.getDay();
switch (Day) {
case 0:
loadMovie("nedelja.swf",_root); 
break;
case 1:
loadMovie("ponedeljak.swf",_root); 
case 2:
loadMovie("utorak.swf",_root); 
break;
case 3:
loadMovie("sreda.swf",_root); 
break;
case 4:
loadMovie("cetvrtak.swf",_root); 
break;
case 5:
loadMovie("petak.swf",_root); 
break;
case 6:
loadMovie("subota.swf",_root); 
break;
}
}

Keep the faith....
MTL Design Studio....
http://www.mtldesign.co.sr
 
Odgovor na temu

melisa2003

Član broj: 16908
Poruke: 9
*.uzzpro.sr.gov.yu



Profil

icon Re: switch i case u flash-u?27.11.2003. u 13:54 - pre 229 meseci
hvala jos jednom...
 
Odgovor na temu

[es] :: Flash :: switch i case u flash-u?

[ Pregleda: 3243 | Odgovora: 2 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.